Basisuitrusting voor avonturiers

Onmisbare Leatherman-tool

Verrekte handig

Wanneer je net als Aranka graag reist naar bijzondere bestemmingen, kom je wel eens voor onverwachte situaties te staan. Een goede uitrusting is dan essentiëel....

“Tijdens mijn TukTuk-avontuur had ik een duurzame Vaude-tent bij me, ideaal voor als ik geen hotel kon vinden waar mijn hond welkom was of ik ergens ‘in the middle of nowhere’ strandde. En als je dan een tent moet opzetten in het donker, dan is zo’n vreselijk uitziende mijnlamp op je hoofd ineens verrekte handig.”

Groene vakantiegids
“De Groene Vakantiegids heeft me regelmatig geholpen bij het vinden van leuke kleinschalige adresjes midden in de natuur. Verder heb ik altijd mijn Leatherman-tool bij me, een mooi apparaat met allerhande mesjes en tangen die ik gebruik voor het vijlen van mijn nagels tot het openen van blikjes en het aandraaien van schroeven. Verder onmisbaar zijn een kaart van de omgeving, een zonne-oplader voor de telefoon en uiteraard mijn hond Ki.”

Kijk op Travel2Share voor meer tips en groene adresjesFotocredit: Eric Verhoeven.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buurjongens in je tuin

Heb jij een tuin? Dan heb je vast ook een schutting. Maar: is dat wel een beetje een gezellige schutting?

Het beste geluid op vinyl

Remy Harrewijn heeft met Festina Lente Collective werk gedaan voor Kyteman, Fedde Le Grand en andere muzikanten. Welke muziek zet hij thuis graag op?

Racefietsen op Marktplaats

Nynke schrijft veel over fietsen en ze heeft zelf ook nog eens een fietsclub. Oftewel: Nynke is gek op fietsen. Maar waar koop je een tweedehands racefiets en waar moet je nou echt goed op letten om geen miskoop in huis te halen?

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.