Eco-hotel Areias do Seixo

Via de schuifpui zo de duinen in

Charmant en intiem

Als je bij ecologische en duurzame vakanties denkt aan twee weken zaden eten, opgewarmd in een kuiltje in de grond voor je ademende, biologisch afbreekbare tent, dan heb je het mis. Toch Aranka?

Areias do Seixo bij Torres Vedras (Portugal) is een geweldig eco-hotel, dat charme en intimiteit combineert met luxe en stijl. De kamers hebben een hangende design open haard, houten hemelbed en een grote schuifpui, die je via de tuin naar de duinen brengt. In het kleurrijke restaurant eet je heerlijk verse vis en groente uit eigen kas. Met name de sfeer hier, vind ik heel prettig. ‘s Avonds bij het open vuur poft eigenaar Goncalo kastanjes terwijl zijn vrouw Marta zingt en gitaar speelt.”

 

 Fotocredit: Eric Verhoeven.

Zin om luxe te vertoeven?

Boek dit eco-hotel snel hier

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

De ultieme versiertruc van Jaap

Dat Jaap een ware Casanova is, blijkt wel uit onderstaand verhaal. Sloepje, liedje, gitaartje, maneschijn: zó romantisch.

Japanese Farmfood

Marjans visie? Om trends te voorspellen moet je eerst het verleden kennen. En zo kwam zij bij bijzonder Japans boerderij-eten terecht.

Organiseer een improvisatiediner

Dit zijn de Leuke Culinaire Dingen van Maarten van Caulil, eigenaar van een bijzondere Amsterdamse delicatessenwinkel.