Eco-hotel Areias do Seixo

Via de schuifpui zo de duinen in

Charmant en intiem

Als je bij ecologische en duurzame vakanties denkt aan twee weken zaden eten, opgewarmd in een kuiltje in de grond voor je ademende, biologisch afbreekbare tent, dan heb je het mis. Toch Aranka?

Areias do Seixo bij Torres Vedras (Portugal) is een geweldig eco-hotel, dat charme en intimiteit combineert met luxe en stijl. De kamers hebben een hangende design open haard, houten hemelbed en een grote schuifpui, die je via de tuin naar de duinen brengt. In het kleurrijke restaurant eet je heerlijk verse vis en groente uit eigen kas. Met name de sfeer hier, vind ik heel prettig. ‘s Avonds bij het open vuur poft eigenaar Goncalo kastanjes terwijl zijn vrouw Marta zingt en gitaar speelt.”

 

 Fotocredit: Eric Verhoeven.

Zin om luxe te vertoeven?

Boek dit eco-hotel snel hier

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mermaid for a day

Voor wie altijd de droom heeft gehad om (een dag) als zeemeermin door het leven te gaan.

Workshop relaxt moederen

Het is niet niks, dat moeder zijn. En het is wel: een hoop balletjes tegelijkertijd in de lucht houden.

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.

Wat oma nog kan

Onze oma’s leerden vroeger allemaal op de lagere school, tijdens de handwerkles, handige trucjes waar wij als volwassenen heel hard voor naar een naaiatelier rennen. Je kunt je twijfels hebben bij het nut van ‘sokken stoppen’, maar een gat in je favoriete wollen vest repareren of een winkelhaak maken: daar hebben we wat aan.