Overnachten in een houten iglo

Een slaapplek die uit het goede hout gesneden is

VOOR ALS JE VAN HOUT HOUT

Ze zeggen dat een iglo warm is van binnen, ondanks het feit dat-ie helemaal van ijs is gemaakt. Dat kan best, maar om nou te overnachten in zo’n ijskoepel, en het risico te lopen dat je ’s ochtends een uur bezig bent om het gevoel in je tenen weer terug te krijgen—nee, bedankt.

Maar dat hoeft ook helemaal niet. In recreatiecentrum Delftse Hout in, eh, Delft, staat een grote iglo die niet gemaakt is van ijs, maar van hout. Het is een soort wiskundig gevormd kunstwerk dat van bijna (er is geen badkamer) alle luxe is voorzien, en waar je in totaal met z’n zessen in kunt slapen. De iglo is bestand tegen alle seizoenen, dus over koude tenen hoef je je geen zorgen te maken.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Watersporten als een vis in het water

Lakeside Paradise klinkt als een locatie die je alleen met een geheime kaart van Leonardo Di Caprio en een hoop doorzettingsvermogen kunt bereiken. 

Lof der Zoetheid

Moeder en dochter Anastasia en Elena de Ruyter houden van mooi én lekker eten. Want, zo zegt Anastasia: ‘Het leven is te kort om vies te eten’.

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.