Overnachten in een houten iglo

Een slaapplek die uit het goede hout gesneden is

VOOR ALS JE VAN HOUT HOUT

Ze zeggen dat een iglo warm is van binnen, ondanks het feit dat-ie helemaal van ijs is gemaakt. Dat kan best, maar om nou te overnachten in zo’n ijskoepel, en het risico te lopen dat je ’s ochtends een uur bezig bent om het gevoel in je tenen weer terug te krijgen—nee, bedankt.

Maar dat hoeft ook helemaal niet. In recreatiecentrum Delftse Hout in, eh, Delft, staat een grote iglo die niet gemaakt is van ijs, maar van hout. Het is een soort wiskundig gevormd kunstwerk dat van bijna (er is geen badkamer) alle luxe is voorzien, en waar je in totaal met z’n zessen in kunt slapen. De iglo is bestand tegen alle seizoenen, dus over koude tenen hoef je je geen zorgen te maken.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

Wandelen met de NS

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen.

Educatieve apps voor kinderen

Maak van je kind geen gedachteloos swipende zombie en bied ze deze educatief verantwoorde apps aan...