Zelf suikerspinnen maken

Alle zoetheid op een stokje

Diabetastisch

Natuurlijk is de suikerspin onlosmakelijk verbonden met kermis, en als je thuis suikerspinnen maakt, dan haal je toch een stukje romantiek van de lekkernij af. Maar wie heeft er romantiek nodig in deze moeizame economische tijden? En wat denk je wat de kermis tegenwoordig kost?

Met dit apparaatje kun je heel simpel zelf thuis je suikerspinnen maken. Je hoeft er alleen maar suiker in te gooien en binnen een paar minuten produceert het apparaatje die welbekende zwierige suikerflarden, die je op een stokje verzamelt. Je kunt ook kleurstoffen aan de suiker toevoegen, maar wie heeft er kleur nodig in deze moeizame economische tijden?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Restaurant voor echte mannen

Noem ons één man die je niet blij maakt met bier en hamburgers. Juist. Logisch dus dat restaurant Beers & Barrels dé place to be is voor echte venten

Boswandeling Lage Vuursche

Weer of geen weer, Hannelore neemt haar dochter, manlief en hond regelmatig mee naar een prachtig groen bos op de Utrechtse Heuvelrug. Oké, ook omdat je daar lekker kunt lunchen.

3 originele trouwlocaties

Inge helpt je met het kiezen van een trouwlocatie en tipt 3 bijzondere plekken.

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.