Zelf suikerspinnen maken

Alle zoetheid op een stokje

Diabetastisch

Natuurlijk is de suikerspin onlosmakelijk verbonden met kermis, en als je thuis suikerspinnen maakt, dan haal je toch een stukje romantiek van de lekkernij af. Maar wie heeft er romantiek nodig in deze moeizame economische tijden? En wat denk je wat de kermis tegenwoordig kost?

Met dit apparaatje kun je heel simpel zelf thuis je suikerspinnen maken. Je hoeft er alleen maar suiker in te gooien en binnen een paar minuten produceert het apparaatje die welbekende zwierige suikerflarden, die je op een stokje verzamelt. Je kunt ook kleurstoffen aan de suiker toevoegen, maar wie heeft er kleur nodig in deze moeizame economische tijden?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Pomms'

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

Van knutselaar tot kunstenaar

Gelukkig barst Leuk Mens Loes van de ideeën en mooie knutseltips. En als je dacht dat knutselen een dure hobby was, dan heb je het mooi fout. Met deze tip van Loes wordt zelfs de budgetknutselaar een ware kunstenaar.

Foodfotografie en styling

Je kent ze wel. Die mensen die achteloos en nonchalant de mooiste foto’s op Instagram en Facebook gooien van de gerechten die ze ‘in elkaar geflanst’ hebben. Yeah right.