De beste health & fitness blogs

Bluebelle, WariorZ & Elles Beijers

Hekel aan de sportschool

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....

Bluebelle
"Alles over gezond en lekker eten vind je op bluebelle.nl. Van leuke food weetjes tot gezonde recepten en tips & tricks."

bekijk bluebelle hier


 WarriorZ
"Zuzana Light is co-founder van BodyRock.Tv en mat je met haar ZWOD (Zuzana's Workout Of the Day) video's in 10 tot 20 minuten compleet af.  Als je ook haar eettips volgt ben je in no time fit. Ideaal als je net als Zuzana een hekel hebt aan de sportschool."

ZWOD

 Cheerleader for the soul
"Freelance journalist Elles Beijers geeft op haar weblog handige tips voor geluk en gezondheid. Naast recensies van zelfhulpboeken lees je hoe je bekwaam wordt in gelukkig zijn. Inspirerend én erg leuk geschreven."

Inspiratie 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Refresh je inspiratie

Op Manners.nl deelt Mitchell de interessantste informatie voor de man. Maar waar komt die oneindige inspiratie vandaan?

De leukste verkooptrucs

Opstaan! Het is Koningsdag en dus moet je vroeg je nest uit voor de vrijmarkt, want je wilt natuurlijk wel het beste plekkie hebben.

Honger stillen buiten de deur

Als foodblogger kan het niet anders dan dat je op de hoogte bent van de lekkerste evenementen. Benieuwd? Kee stilt hier haar honger.

Spullen delen

Mooi hoor, je hebt ooit die pneumatische klopboormachine aangeschaft, maar gebruik je deze nog? Precies. Leen hem uit via spullendelen.nl