De beste health & fitness blogs

Bluebelle, WariorZ & Elles Beijers

Hekel aan de sportschool

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....

Bluebelle
"Alles over gezond en lekker eten vind je op bluebelle.nl. Van leuke food weetjes tot gezonde recepten en tips & tricks."

bekijk bluebelle hier


 WarriorZ
"Zuzana Light is co-founder van BodyRock.Tv en mat je met haar ZWOD (Zuzana's Workout Of the Day) video's in 10 tot 20 minuten compleet af.  Als je ook haar eettips volgt ben je in no time fit. Ideaal als je net als Zuzana een hekel hebt aan de sportschool."

ZWOD

 Cheerleader for the soul
"Freelance journalist Elles Beijers geeft op haar weblog handige tips voor geluk en gezondheid. Naast recensies van zelfhulpboeken lees je hoe je bekwaam wordt in gelukkig zijn. Inspirerend én erg leuk geschreven."

Inspiratie 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Cursus Plat Maastrichts

Ook altijd moeite om het geklets van Maastrichtenaren te verstaan terwijl je daar rustig een Limburgs pilsje staat weg te slurpen?

De vijf leukste tv-series van nu

Ja, tuurlijk. Breaking Bad, Game of Thrones, Homeland en House of Cards zijn steengoede series. Misschien wel de Opperseries in serieland. Maar wat als je ze al gezien hebt en eens wat anders wil zien? De redactie van Leukedingendoen heeft de vijf leukste series op een rij gezet. Want er is meer, véél meer. In willekeurige volgorde: