De beste health & fitness blogs

Bluebelle, WariorZ & Elles Beijers

Hekel aan de sportschool

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....

Bluebelle
"Alles over gezond en lekker eten vind je op bluebelle.nl. Van leuke food weetjes tot gezonde recepten en tips & tricks."

bekijk bluebelle hier


 WarriorZ
"Zuzana Light is co-founder van BodyRock.Tv en mat je met haar ZWOD (Zuzana's Workout Of the Day) video's in 10 tot 20 minuten compleet af.  Als je ook haar eettips volgt ben je in no time fit. Ideaal als je net als Zuzana een hekel hebt aan de sportschool."

ZWOD

 Cheerleader for the soul
"Freelance journalist Elles Beijers geeft op haar weblog handige tips voor geluk en gezondheid. Naast recensies van zelfhulpboeken lees je hoe je bekwaam wordt in gelukkig zijn. Inspirerend én erg leuk geschreven."

Inspiratie 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!

Cookie Art

Op het wereldwijde web word je doodgegooid met cookies, banners en alle ongewenste reclames die daarbij horen. Vinden we niet oké. Kunstenaar Jacques Grégoire vindt dat ook niet oké.

Asieldieren aaien

Fransiscus van Assissi deed het al met verve, en jij kunt het ook: lief zijn voor dieren. Alle dieren, welteverstaan. Want jouw poes/hond/vis mag er dan prinsheerlijk bij liggen/liggen/zwemmen, er zijn in Nederland asielen vol met dieren die het minder feestelijk getroffen hebben. Een mooie missie voor de dierenliefhebber dunkt ons: ga eens een asieldiertje aaien.