Cultureel layaren

Cultuur snuiven in Rotterdam

Met je smartphone

Layar, dat is die redelijk spectaculaire app waarmee je ziet wat huizen kosten, waar de dichtsbijzijnde pinautomaat is en welke films er in de bios in de buurt draaien. 

Maar wat moet je nu met dit augmented reality speeltje voor je smartphone als je weinig geeft om plat consumeren maar wel into kunst en cultuur bent? De Gemeente Rotterdam heeft de Rotterdam Culture Layar gemaakt. Hiermee vind je al lopend door de stad of er iets in de buurt te doen is. Iets verfijnds welteverstaan. 

Hoe kan ik layaren

Download eerst de Layar app
in de iTunes Store of de
Android Market. Zoek vervolgens
naar ‘Rotterdam culture’.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?