Stuntman voor een dag

Spring uit een brandend raam

Even actieheld zijn

Niemand wil door een auto geschept worden, en als dat niet is omdat je geen zin hebt om je botten te breken, dan is het wel omdat je er waarschijnlijk nogal knullig uitziet terwijl je de klap van de wagen incasseert. Voor dat laatste is er gelukkig een oplossing, dankzij de workshop ‘Stuntman voor 1 dag’.

Je leert tijdens deze workshop niet alleen hoe je over de voorklep van een auto moet rollen als je aangereden wordt, maar ook hoe je uit een raam springt (bijvoorbeeld toepasbaar als je baas je betrapt op het spelen van Patience) en hoe je iemand kunt slaan zonder dat je hem echt slaat (bijvoorbeeld toepasbaar als je je werknemer betrapt op het spelen van Patience).

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Heerlijk eten in Flevoland

Kelly verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. 

Speelpark Klein Zwitserland

Het lijkt onbegonnen werk: de aandacht van kinderen wegtrekken van hun flikkerende en bliepende schermpjes. Ja jij Nintendo 3ds, iPad en smartphone.