Stuntman voor een dag

Spring uit een brandend raam

Even actieheld zijn

Niemand wil door een auto geschept worden, en als dat niet is omdat je geen zin hebt om je botten te breken, dan is het wel omdat je er waarschijnlijk nogal knullig uitziet terwijl je de klap van de wagen incasseert. Voor dat laatste is er gelukkig een oplossing, dankzij de workshop ‘Stuntman voor 1 dag’.

Je leert tijdens deze workshop niet alleen hoe je over de voorklep van een auto moet rollen als je aangereden wordt, maar ook hoe je uit een raam springt (bijvoorbeeld toepasbaar als je baas je betrapt op het spelen van Patience) en hoe je iemand kunt slaan zonder dat je hem echt slaat (bijvoorbeeld toepasbaar als je je werknemer betrapt op het spelen van Patience).

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?

Leuke app: Rotterdam Routes

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.