Volg een workshop in MU

Van kunst tot architectuur

De Witte dame

Er gebeurt van alles onder de rivieren waar ze in Amsterdam nog wat van kunnen leren. Neem MU. Dit is een plek waar kunst, mode, muziek, architectuur en nieuwe media elkaar vinden. Roy is fan en vertelt wat er te doen is...

“MU is een plek in Eindhoven voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst. En dan vooral in de raakvlakken tussen kunst en design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media. MU werkt nauw samen met bijvoorbeeld de Technische Universiteit in Eindhoven en met de Design Academy, met wie ze in het gebouw De Witte Dame delen. Alleen al voor de locatie is MU een bezoek waard, maar er worden ook heel regelmatig workshops en masterclasses georganiseerd als randprogramma bij de tentoonstellingen.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Volg een keramiekcursus

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? 

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen. 

Inspiratie van een muzikaal talent

De beste plekken voor inspiratie. Daar weet Leuk Mens Maaike wel iets over te vertellen. Bovendien heeft Maaike vast een boel inspiratiebronnen..

De leukste shops in Brabant

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.