Volg een workshop in MU

Van kunst tot architectuur

De Witte dame

Er gebeurt van alles onder de rivieren waar ze in Amsterdam nog wat van kunnen leren. Neem MU. Dit is een plek waar kunst, mode, muziek, architectuur en nieuwe media elkaar vinden. Roy is fan en vertelt wat er te doen is...

“MU is een plek in Eindhoven voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst. En dan vooral in de raakvlakken tussen kunst en design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media. MU werkt nauw samen met bijvoorbeeld de Technische Universiteit in Eindhoven en met de Design Academy, met wie ze in het gebouw De Witte Dame delen. Alleen al voor de locatie is MU een bezoek waard, maar er worden ook heel regelmatig workshops en masterclasses georganiseerd als randprogramma bij de tentoonstellingen.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Dilemma voor Marloes

Ha! Tijd om jou wat moeilijke dilemma’s voor te leggen, Marloes. We pakken je lekker terug voor al die keren dat je ons voor het onmogelijke liet kiezen. Althans, dat dachten we… Maar Marloes bekijkt alles van de positieve kant J Zo zien wij het graag!