Volg een workshop in MU

Van kunst tot architectuur

De Witte dame

Er gebeurt van alles onder de rivieren waar ze in Amsterdam nog wat van kunnen leren. Neem MU. Dit is een plek waar kunst, mode, muziek, architectuur en nieuwe media elkaar vinden. Roy is fan en vertelt wat er te doen is...

“MU is een plek in Eindhoven voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst. En dan vooral in de raakvlakken tussen kunst en design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media. MU werkt nauw samen met bijvoorbeeld de Technische Universiteit in Eindhoven en met de Design Academy, met wie ze in het gebouw De Witte Dame delen. Alleen al voor de locatie is MU een bezoek waard, maar er worden ook heel regelmatig workshops en masterclasses georganiseerd als randprogramma bij de tentoonstellingen.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen. 

Je eigen jurk ontwerpen

Online je eigen jurk ontwerpen. Dat kan. Kies het model, de kleur en leuke details. Beat the Top Designer.

Een rondje bierproeven

Reis het hele land door op zoek naar je nieuwe lievelingsbiertje. Proost!