Volg een workshop in MU

Van kunst tot architectuur

De Witte dame

Er gebeurt van alles onder de rivieren waar ze in Amsterdam nog wat van kunnen leren. Neem MU. Dit is een plek waar kunst, mode, muziek, architectuur en nieuwe media elkaar vinden. Roy is fan en vertelt wat er te doen is...

“MU is een plek in Eindhoven voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst. En dan vooral in de raakvlakken tussen kunst en design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media. MU werkt nauw samen met bijvoorbeeld de Technische Universiteit in Eindhoven en met de Design Academy, met wie ze in het gebouw De Witte Dame delen. Alleen al voor de locatie is MU een bezoek waard, maar er worden ook heel regelmatig workshops en masterclasses georganiseerd als randprogramma bij de tentoonstellingen.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verboden voor misbaksels

Eten doe je met je ogen. Hoe je jouw culinaire uitspattingen extra mooi maakt? Saakje weet raad!

Gezellige accessoires

Je kunt natuurlijk ieder kwartaal je huis aan een totalemake over onderwerpen, maar met een paar goede accessoires kom je er ook. Ieder seizoen een ander huis.

Electric Ladyland

Van dit museum bestaat er maar één ter wereld. Het is namelijk een museum met alleen maar fluorescerende kunst: Electric Ladyland.

Do it yourself: Homemade Happiness

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Ontdek de knipvellen van Homemade Hapiness.