Landgoed Twente Marathon

Lopen over landgoederen

Gewoon genieten

Een marathon die je met zijn tweeën mag afleggen, afwisselend lopend en op de fiets. En onderweg ook nog eens genieten van streekproducten? Dat kan tijdens de Landgoed Twente Marathon. Nienke vertelt waarom ze deze tocht graag wil lopen...

"De Landgoed Twente Marathon is een prestatieloop zonder wedstrijdelement. Je loopt over landgoederen en landerijen, langs koeien en schapen over een grotendeels onverhard parcours. Je mag de afstand ook met z'n tweeën afleggen. De één fietst terwijl de ander loopt en je mag zo vaak wisselen als je wilt. Dat lijkt me zo relaxed en gezellig! Gewoon genieten, zonder steeds op je horloge te kijken. Onderweg worden Twentse streekproducten aangeboden. De wijn en kazen kun je beter laten staan, maar een stukje Krentenwegge gaat er denk ik best in. Dit evenement staat met stip op één van mijn Nederlandse wedstrijden die ik nog wil lopen-lijstje." 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.

Wandel tussen de boomtoppen

Hey, Tarzan wannabee. Bij Buitencentrum Boomkroonpad in boswachterij Gieten-Borger in Drenthe is veel te beleven.

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.