Landgoed Twente Marathon

Lopen over landgoederen

Gewoon genieten

Een marathon die je met zijn tweeën mag afleggen, afwisselend lopend en op de fiets. En onderweg ook nog eens genieten van streekproducten? Dat kan tijdens de Landgoed Twente Marathon. Nienke vertelt waarom ze deze tocht graag wil lopen...

"De Landgoed Twente Marathon is een prestatieloop zonder wedstrijdelement. Je loopt over landgoederen en landerijen, langs koeien en schapen over een grotendeels onverhard parcours. Je mag de afstand ook met z'n tweeën afleggen. De één fietst terwijl de ander loopt en je mag zo vaak wisselen als je wilt. Dat lijkt me zo relaxed en gezellig! Gewoon genieten, zonder steeds op je horloge te kijken. Onderweg worden Twentse streekproducten aangeboden. De wijn en kazen kun je beter laten staan, maar een stukje Krentenwegge gaat er denk ik best in. Dit evenement staat met stip op één van mijn Nederlandse wedstrijden die ik nog wil lopen-lijstje." 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speeltuin RavotAapia

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk... 

Op vakantie met Amber

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet! 

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.