Landgoed Twente Marathon

Lopen over landgoederen

Gewoon genieten

Een marathon die je met zijn tweeën mag afleggen, afwisselend lopend en op de fiets. En onderweg ook nog eens genieten van streekproducten? Dat kan tijdens de Landgoed Twente Marathon. Nienke vertelt waarom ze deze tocht graag wil lopen...

"De Landgoed Twente Marathon is een prestatieloop zonder wedstrijdelement. Je loopt over landgoederen en landerijen, langs koeien en schapen over een grotendeels onverhard parcours. Je mag de afstand ook met z'n tweeën afleggen. De één fietst terwijl de ander loopt en je mag zo vaak wisselen als je wilt. Dat lijkt me zo relaxed en gezellig! Gewoon genieten, zonder steeds op je horloge te kijken. Onderweg worden Twentse streekproducten aangeboden. De wijn en kazen kun je beter laten staan, maar een stukje Krentenwegge gaat er denk ik best in. Dit evenement staat met stip op één van mijn Nederlandse wedstrijden die ik nog wil lopen-lijstje." 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.

Maisdoolhof en speelboerderij Malden

Het zijn kostbare tijden. Maar ook als je gezin niet in een Range Rover rondrijdt, is er nog genoeg betaalbaar leuks te doen. Debby is fan van het maisdoolhof in Malden.

De ideale dag van Nynke

Stel: je hebt een dag lang álle tijd en geld van de wereld en je mag helemaal zelf weten wat je met je dag gaat doen. Wat staat er dan op het programma? Nynke vliegt voor haar perfecte dag de hele wereld over.

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?