De Wadden: natuurlijke high

In een lage versnelling

magisch

Je kunt geweldig fietsen, hardlopen en op andere manieren actief bezig zijn op de Wadden. Maar de eilanden zijn ook geweldig als je even helemaal niks wilt volgens Natasha...

“De Waddenzee en -eilanden zijn magisch voor mij. Alleen het licht al dat vaak zo mooi diffuus is, maar ook omdat alles toch een paar versnellingen lager gaat. Zodra ik op de boot stap, kom ik vanzelf in de slow stand."

Zeilen in een platbodem
"Een echt ultieme ervaring is trouwens zeilen op de Waddenzee, het liefst met zo'n mooie oude platbodem die ruikt naar vroeger. Dan droogvallen op het Wad, kokkels en oesters zoeken, genieten van de mooiste sterrenhemel (Schiermonnikoog is de donkerste plek van Nederland) en wakker worden met de meeuwen. En dan 's avonds een bittertje achterover slaan met een portie bitterballen en luisteren naar stoere zeemansverhalen. Heerlijk!"

Alles over De Waddeneilanden

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buurjongens in je tuin

Heb jij een tuin? Dan heb je vast ook een schutting. Maar: is dat wel een beetje een gezellige schutting?

Culinair snacken

Benieuwd naar de ultieme favorieten van Marjan? 'Gewoon', friet en pizza.

Fijne plekjes in Amsterdam

Met haar drukke bestaan als singer-songwriter zou je denken dat Leuk Mens Maaike bijna geen tijd heeft om andere Leuke Dingen te doen. Maar dat is mooi niet waar. Wie weet loop jij Maaike hier wel een keertje tegen het lijf!

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.