Bijzondere ballonvaart

Hoog in de lucht

In het donker opstijgen

Ballonvaren is een hele ervaring, maar het kan altijd leuker. Wanneer je kiest voor een bijzondere ballonvaart kun je bijvoorbeeld opstijgen of dalen in het donker. Maar ook dineren en trouwen in een luchtballon behoort tot de mogelijkheden. Fan van Ajax of gek op de Koopgoot? Kies dan voor respectievelijk de speciale Amsterdam- of Rotterdamvaart. Als status echt belangrijk voor je is, dan moet je vooral voor een VIP-vlucht kiezen... Zeg het maar. 

Een standaard ballonvaart kost € 145,- p.p.  

Contactgegevens

4CB Ballonvaarten
Rietgrachtstraat 41-2, Arnhem
T: (026) 3702870
info@4CB.nl

Website

www.4cb.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Duurzame boodschappen in Amsterdam

Leuk en biologisch boodschappen doen? Dit zijn drie leuke adresjes in Amsterdam.

Leuke app: Rotterdam Routes

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.

 

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen. 

Klooien met stokjes en modder

In het Amsterdamse Westerpark zit natuurspeeltuin het Woeste Westen verstopt. Hier vind je geen felgekleurde wipkippen en glijbanen, maar kunnen je kinderen ongeremd scharrelen in de natuur.