Bijzondere ballonvaart

Hoog in de lucht

In het donker opstijgen

Ballonvaren is een hele ervaring, maar het kan altijd leuker. Wanneer je kiest voor een bijzondere ballonvaart kun je bijvoorbeeld opstijgen of dalen in het donker. Maar ook dineren en trouwen in een luchtballon behoort tot de mogelijkheden. Fan van Ajax of gek op de Koopgoot? Kies dan voor respectievelijk de speciale Amsterdam- of Rotterdamvaart. Als status echt belangrijk voor je is, dan moet je vooral voor een VIP-vlucht kiezen... Zeg het maar. 

Een standaard ballonvaart kost € 145,- p.p.  

Contactgegevens

4CB Ballonvaarten
Rietgrachtstraat 41-2, Arnhem
T: (026) 3702870
info@4CB.nl

Website

www.4cb.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Workshop varkensmassage

Maak kennis met de Familie Bofkont, de dierenfamilie van Dafne Westerhof. Knuffel haar varkentjes tijdens een workshop 'Varkensmassage'

Beleef het sprookje van 1001 nacht

Zin om het mysterieuze karakter van de sprookjes van 1001 nacht in huis te halen? Dat doe je zo:

Chocolàtl

Als je je afvraagt of de hemel op aarde bestaat, dan hebben wij van Leukedingendoen nu het antwoord voor je: jep.