Bijzondere ballonvaart

Hoog in de lucht

In het donker opstijgen

Ballonvaren is een hele ervaring, maar het kan altijd leuker. Wanneer je kiest voor een bijzondere ballonvaart kun je bijvoorbeeld opstijgen of dalen in het donker. Maar ook dineren en trouwen in een luchtballon behoort tot de mogelijkheden. Fan van Ajax of gek op de Koopgoot? Kies dan voor respectievelijk de speciale Amsterdam- of Rotterdamvaart. Als status echt belangrijk voor je is, dan moet je vooral voor een VIP-vlucht kiezen... Zeg het maar. 

Een standaard ballonvaart kost € 145,- p.p.  

Contactgegevens

4CB Ballonvaarten
Rietgrachtstraat 41-2, Arnhem
T: (026) 3702870
info@4CB.nl

Website

www.4cb.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste health & fitness blogs

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

Tips voor een rustig feestje

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam?