Bijzondere ballonvaart

Hoog in de lucht

In het donker opstijgen

Ballonvaren is een hele ervaring, maar het kan altijd leuker. Wanneer je kiest voor een bijzondere ballonvaart kun je bijvoorbeeld opstijgen of dalen in het donker. Maar ook dineren en trouwen in een luchtballon behoort tot de mogelijkheden. Fan van Ajax of gek op de Koopgoot? Kies dan voor respectievelijk de speciale Amsterdam- of Rotterdamvaart. Als status echt belangrijk voor je is, dan moet je vooral voor een VIP-vlucht kiezen... Zeg het maar. 

Een standaard ballonvaart kost € 145,- p.p.  

Contactgegevens

4CB Ballonvaarten
Rietgrachtstraat 41-2, Arnhem
T: (026) 3702870
info@4CB.nl

Website

www.4cb.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste restaurants in Rotterdam

Wat zijn nou de beste en leukste plekjes om te eten in Rotterdam volgens Marcel? Er zijn ontzettend veel tenten waar hij graag komt. 

Eten op straat

Vooruitlopen op allerhande culinaire trends, daar is Nederland misschien niet zo goed in. Het importeren van allerlei lekkers en het integreren van smakelijke eetgewoontes, dat kunnen we wel weer heel goed. Welke nog onbekende culinaire trend zou Marjan Ippel hier met open armen ontvangen?

Geld nodig?

Je hebt een geniaal idee, maar geen geld om het te realiseren. Geen nood! Tegenwoordig kun je van alles met ‘de crowd’, dus ook geld inzamelen. Crowdfunding, heet dat. En Milan weet er meer vanaf.

Extreme sports voor extreme bangeriken

Wil je na een paar jaar intensief korfballen op het hoogste niveau iets anders? Geraldine is gek op extreme sports en tipt er een paar die ook leuk zijn voor mensen die al bang zijn voor het randje van de stoep tijdens het rolschaatsen. Maar of haar suggesties nu echt easy zijn... Wij hebben zo onze twijfels.