Ruil je huis

Intervac

Ruilie niet huilie

Of het door de crisis komt weten we niet. Maar tijdelijk van huis ruilen met iemand is booming. Diana vindt dit een leuke manier om op vakantie te gaan en tipt een handige site…

"Thuisblijven vind ik heerlijk. Maar ik vind het ook erg leuk om af en toe een week te ruilen van leven met een ander gezin. Op Intervac vind je tienduizenden ruilhuizen, verspreid over de hele wereld. Je vindt er de mooiste, grappigste, raarste huizen. Maar gewoon in Nederland blijven is natuurlijk ook leuk."

Drive-in gezinswoning
"Zo woonden wij al tijdelijk in het historische hart van Voorschoten, in een oude pastorie in Nijmegen en in een drive-in gezinswoning op een Amsterdams eiland. Allemaal tot de nok gevuld met speelgoed en ingericht op kinderen, zodat we ze er met een gerust hart konden loslaten."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een yurt op Texel

Comfortabel overnachten in een yurt: een van oorsprong Mongoolse tent. Deze yurts vind je ook op het mooie Texel.

Met een vintage VW bus op pad

Hóe knus is dat: samen er tussenuit in een oud Volkswagenbusje.

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke

Villa Augustus

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik.