Ruil je huis

Intervac

Ruilie niet huilie

Of het door de crisis komt weten we niet. Maar tijdelijk van huis ruilen met iemand is booming. Diana vindt dit een leuke manier om op vakantie te gaan en tipt een handige site…

"Thuisblijven vind ik heerlijk. Maar ik vind het ook erg leuk om af en toe een week te ruilen van leven met een ander gezin. Op Intervac vind je tienduizenden ruilhuizen, verspreid over de hele wereld. Je vindt er de mooiste, grappigste, raarste huizen. Maar gewoon in Nederland blijven is natuurlijk ook leuk."

Drive-in gezinswoning
"Zo woonden wij al tijdelijk in het historische hart van Voorschoten, in een oude pastorie in Nijmegen en in een drive-in gezinswoning op een Amsterdams eiland. Allemaal tot de nok gevuld met speelgoed en ingericht op kinderen, zodat we ze er met een gerust hart konden loslaten."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Andere Tijden in Orvelte

Vind je het moderne leven te druk, te veel, te hard en te snel? Ga dan als de wiedeweerga naar Orvelte. En wandel tussen rietgedekte Saksische boerderijen zomaar meer dan honderd jaar terug in de tijd.

Slapen in een vuurtoren

Met een uitzicht op 24 meter hoogte genieten in de voormalige vuurtoren van Harlingen. Je kunt er tegenwoordig overnachten.

Het Plantenasiel

Rachelle Klaassen vindt een slecht verzorgde plant verschrikkelijk om te zien. Daarom lapt ze ze op. En jij kunt hem dan weer adopteren. Hoe?