Top 4 avondje uit in Amsterdam

Van Tabac naar Rauw

Prettige tent

De meest legendarische uitgaansavonden beginnen vaak heel onschuldig. Jojanneke tipt vier keurige, Amsterdamse plekken. De rest heb je zelf in de hand.

Tabac
"Als ik uitga dan is het vaak vrij relaxed. Ik moet er ook echt wel uit naast mijn werk. Ik ga meestal biertjes drinken op zaterdag in Tabac. Daar draaien ze leuke rock 'n roll en er is altijd wel wat om naar te kijken qua types.

Rocket Cinema
"Binnenkort is weer een Rocket Cinema. Dat vind ik een erg leuk concept: oude films met nieuwe muziek."

The Movies
"Als ik naar de film ga dan is het eigenlijk altijd naar The Movies. Dat is een erg ontspannen en relaxte bios met een goede sfeer. Niet te groot en massaal plus een goede selectie aan films. Zit ook bij mij om de hoek, lekker makkelijk."

RAUW @ Trouw
"Ik heb geen favoriete club, maar eerder favoriete feesten. Zoals bijvoorbeeld RAUW in Trouw. Als ik kan, ben ik daar altijd wel te vinden. Joost van Bellen boekt gewoon toffe acts en dj's die ik wil zien en de Trouw vind ik een prettige tent."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Altijd romantiek bij de hand

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picknick gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier. 

Moois zien

Wij hebben de drie beste zie-tips in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.