Top 4 avondje uit in Amsterdam

Van Tabac naar Rauw

Prettige tent

De meest legendarische uitgaansavonden beginnen vaak heel onschuldig. Jojanneke tipt vier keurige, Amsterdamse plekken. De rest heb je zelf in de hand.

Tabac
"Als ik uitga dan is het vaak vrij relaxed. Ik moet er ook echt wel uit naast mijn werk. Ik ga meestal biertjes drinken op zaterdag in Tabac. Daar draaien ze leuke rock 'n roll en er is altijd wel wat om naar te kijken qua types.

Rocket Cinema
"Binnenkort is weer een Rocket Cinema. Dat vind ik een erg leuk concept: oude films met nieuwe muziek."

The Movies
"Als ik naar de film ga dan is het eigenlijk altijd naar The Movies. Dat is een erg ontspannen en relaxte bios met een goede sfeer. Niet te groot en massaal plus een goede selectie aan films. Zit ook bij mij om de hoek, lekker makkelijk."

RAUW @ Trouw
"Ik heb geen favoriete club, maar eerder favoriete feesten. Zoals bijvoorbeeld RAUW in Trouw. Als ik kan, ben ik daar altijd wel te vinden. Joost van Bellen boekt gewoon toffe acts en dj's die ik wil zien en de Trouw vind ik een prettige tent."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

In 't Ongewisse

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie