Diep gaan in De Verdieping

Gewoon vet

Gevoelig voor geluid

Wanneer je zoals Jojanneke duizenden clubs en zalen van binnen gezien hebt, ligt je lat hoog. Gek genoeg vind je een van haar favoriete uitgaanslocaties gewoon in haar woonplaats Amsterdam...

"Ik ben erg gevoelig voor geluid. Al moet ik zeggen dat je er met alleen een goed systeem nog niet bent. Veel dj's luisteren niet goed en sturen standaard hun geluid overstuurd uit. Daar kan ik me behoorlijk aan ergeren. Ook is het belangrijk welke kwaliteit je tracks hebben. Een mp3 klinkt vaak gewoon slecht. Dus geluid kan soms slecht klinken in een club met een goed systeem."

Beleving
"Ook met livemuziek kan het nogal verschillen. Sommige systemen zijn ingesteld op dj's en niet op bands. Dus een techno-dj kan dan super vet klinken en een rockband weer slecht. Mijn voorkeur gaat uit naar een gehele beleving. Het geluid in de Verdieping van Trouw samen met de sfeer vind ik vaak gewoon vet, terwijl een band in Paradiso met een dikke lichtshow, samen met het geluid, ook ontzettend sensationeel kan zijn."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè. 

Beleef het donker

Hoe is het om niets te kunnen zien? Dat ervaar je in het muZIEum in Nijmegen. In het pikkedonker leer je blindelings vertrouwen op je andere zintuigen: tast, gehoor, reuk en smaak.