Diep gaan in De Verdieping

Gewoon vet

Gevoelig voor geluid

Wanneer je zoals Jojanneke duizenden clubs en zalen van binnen gezien hebt, ligt je lat hoog. Gek genoeg vind je een van haar favoriete uitgaanslocaties gewoon in haar woonplaats Amsterdam...

"Ik ben erg gevoelig voor geluid. Al moet ik zeggen dat je er met alleen een goed systeem nog niet bent. Veel dj's luisteren niet goed en sturen standaard hun geluid overstuurd uit. Daar kan ik me behoorlijk aan ergeren. Ook is het belangrijk welke kwaliteit je tracks hebben. Een mp3 klinkt vaak gewoon slecht. Dus geluid kan soms slecht klinken in een club met een goed systeem."

Beleving
"Ook met livemuziek kan het nogal verschillen. Sommige systemen zijn ingesteld op dj's en niet op bands. Dus een techno-dj kan dan super vet klinken en een rockband weer slecht. Mijn voorkeur gaat uit naar een gehele beleving. Het geluid in de Verdieping van Trouw samen met de sfeer vind ik vaak gewoon vet, terwijl een band in Paradiso met een dikke lichtshow, samen met het geluid, ook ontzettend sensationeel kan zijn."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sterrenwacht voor de kleintjes

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen?

De Daktuin

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof.

Klassiekertje

Kijk. André Hazes is toch wel een beetje de koning van het levenslied. Hij zat naast een lege kruk, was een beetje verliefd, had iemand die in hem geloofde, leefde zijn eigen leven (wat bloed, zweet en tranen kostte) en vliegerde tussendoor een beetje brieven naar zijn moeder.

Moniques favorieten

Met goed ontbijten hebben we allemaal wel eens moeite, Monique vertelt hier over haar favoriete ontbijtje (uiteraard op bed). Liever een lekkere lunch? Zolang je geen glutenallergie heb, zit je wel goed met deze tip.