Diep gaan in De Verdieping

Gewoon vet

Gevoelig voor geluid

Wanneer je zoals Jojanneke duizenden clubs en zalen van binnen gezien hebt, ligt je lat hoog. Gek genoeg vind je een van haar favoriete uitgaanslocaties gewoon in haar woonplaats Amsterdam...

"Ik ben erg gevoelig voor geluid. Al moet ik zeggen dat je er met alleen een goed systeem nog niet bent. Veel dj's luisteren niet goed en sturen standaard hun geluid overstuurd uit. Daar kan ik me behoorlijk aan ergeren. Ook is het belangrijk welke kwaliteit je tracks hebben. Een mp3 klinkt vaak gewoon slecht. Dus geluid kan soms slecht klinken in een club met een goed systeem."

Beleving
"Ook met livemuziek kan het nogal verschillen. Sommige systemen zijn ingesteld op dj's en niet op bands. Dus een techno-dj kan dan super vet klinken en een rockband weer slecht. Mijn voorkeur gaat uit naar een gehele beleving. Het geluid in de Verdieping van Trouw samen met de sfeer vind ik vaak gewoon vet, terwijl een band in Paradiso met een dikke lichtshow, samen met het geluid, ook ontzettend sensationeel kan zijn."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop Action Painting

Haal de Karel Appel in je naar boven en volg een workshop Action Painting. Tijdens deze workshop kun je heerlijk smijten, kliederen en kladden met verf.

Tram Inn

Samen slapen in een tram die is omgebouwd tot bed and breakfast. Bestemming: Hoogwoud.

Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk waar geen machine aan te pas is gekomen en waar de natuur nog altijd gewoon zijn gang gaat. De ecokathedraal in Mildam is een bezoek waard.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!