Diep gaan in De Verdieping

Gewoon vet

Gevoelig voor geluid

Wanneer je zoals Jojanneke duizenden clubs en zalen van binnen gezien hebt, ligt je lat hoog. Gek genoeg vind je een van haar favoriete uitgaanslocaties gewoon in haar woonplaats Amsterdam...

"Ik ben erg gevoelig voor geluid. Al moet ik zeggen dat je er met alleen een goed systeem nog niet bent. Veel dj's luisteren niet goed en sturen standaard hun geluid overstuurd uit. Daar kan ik me behoorlijk aan ergeren. Ook is het belangrijk welke kwaliteit je tracks hebben. Een mp3 klinkt vaak gewoon slecht. Dus geluid kan soms slecht klinken in een club met een goed systeem."

Beleving
"Ook met livemuziek kan het nogal verschillen. Sommige systemen zijn ingesteld op dj's en niet op bands. Dus een techno-dj kan dan super vet klinken en een rockband weer slecht. Mijn voorkeur gaat uit naar een gehele beleving. Het geluid in de Verdieping van Trouw samen met de sfeer vind ik vaak gewoon vet, terwijl een band in Paradiso met een dikke lichtshow, samen met het geluid, ook ontzettend sensationeel kan zijn."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop Action Painting

Haal de Karel Appel in je naar boven en volg een workshop Action Painting. Tijdens deze workshop kun je heerlijk smijten, kliederen en kladden met verf.

Kamperen met je verkering

Joehoe! Je hebt iemand versierd op het festivalterrein en nu is het tijd om de tent op te zoeken. Maarreh... hoe doe je dat nou op een stijlvolle manier, midden in die chaos van tenten, podia, plastic bierbekers en feestende festivalgangers?

Romantiek voor de drukke vrouw

Een verantwoordelijke baan, 1.75 kind, veel vriendschappen en voldoende sporten: het leven van de moderne Nederlandse vrouw is behalve uiteenlopend ook vreselijk druk. Wie zijn relatie dus af en toe wil voorzien van de broodnodige jus, moet dat dus een beetje plannen. Trudy legt uit hoe zij romantiek met het drukke bestaan combineert.

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!