Hotel Puri Santrian in Sanur op Bali

Betoverend mooi

In de watten gelegd

Als je ook van het verleden geniet, leef je dubbel. Judith tipt een superromantische vakantiebestemming waar ze geweldige herinneringen aan heeft. Zwijmel je mee?

"De plek waar mijn vriend en ik het na jaren nog over hebben is Bali. We verbleven in Sanur in het hotel Puri Santrian. Bali is betoverend mooi. De sfeer, de kleuren, de geuren, het eten, de mensen..."

Liefde in elke vezel
"Er is liefde op dat eiland in elke vezel. Mensen zorgen voor elkaar en alles gaat een stuk relaxter, langzamer en met aandacht. Het hotel legt je echt in de watten met heerlijke massages en spa behandelingen met na afloop een kopje geurende gemberthee. De tuinen zijn ook zo prachtig aangelegd en onderhouden, en dat terwijl je aan het strand zit."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.  

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.