4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Niet voor banksurfers

Heilige graal

Als banksurfen de enige sport voor je is heb je pech. Natasha tipt alleen bijzondere festivals voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl...

"De European Outdoor Film Tour die jaarlijks in oktober langs 11 filmtheaters in Nederland toert: hier krijg je in zo'n 2 uur de meest geweldige action sports en outdoor films te zien die in lengte variëren van enkele minuten tot zo'n 25 minuten. Echt heel inspirerend."

Madness
"Verder is Madnes, een surf, skate en muziekfestival op Ameland altijd erg leuk, vind ik het Food Film Festival een aanrader en is voor fietsers en mountainbikers de MergelHeuvelland 2-Daagse een heilige graal."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish... 

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Dromen van de brandweer

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut?