4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Niet voor banksurfers

Heilige graal

Als banksurfen de enige sport voor je is heb je pech. Natasha tipt alleen bijzondere festivals voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl...

"De European Outdoor Film Tour die jaarlijks in oktober langs 11 filmtheaters in Nederland toert: hier krijg je in zo'n 2 uur de meest geweldige action sports en outdoor films te zien die in lengte variëren van enkele minuten tot zo'n 25 minuten. Echt heel inspirerend."

Madness
"Verder is Madnes, een surf, skate en muziekfestival op Ameland altijd erg leuk, vind ik het Food Film Festival een aanrader en is voor fietsers en mountainbikers de MergelHeuvelland 2-Daagse een heilige graal."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op safari in Nederland

Oké oké, in Nederland hebben we geen leeuwen, olifanten of luipaarden. Maar wél herten, zwijnen en bevers. En het is ook superspannend om die in het wild te spotten. Op safari in eigen land! 

Het ultieme motivatiefilmpje

Tuurlijk weet je dat sporten goed voor je is. Maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Doe dus als Geraldine en kijk gewoon een paar crazy motiverende filmpjes op YouTube waardoor je direct zin krijgt om aan dat goddelijke lijf van je te werken. Omdat je het waard bent baby!

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

De beste boeken

Yzabel schrijft liedjes en is nu ook bezig met het schrijven van een boek die binnenkort uitkomt. Maar van wat voor soort verhalen houdt Yzabel? We vroegen naar haar lievelingsboeken.