4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Niet voor banksurfers

Heilige graal

Als banksurfen de enige sport voor je is heb je pech. Natasha tipt alleen bijzondere festivals voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl...

"De European Outdoor Film Tour die jaarlijks in oktober langs 11 filmtheaters in Nederland toert: hier krijg je in zo'n 2 uur de meest geweldige action sports en outdoor films te zien die in lengte variëren van enkele minuten tot zo'n 25 minuten. Echt heel inspirerend."

Madness
"Verder is Madnes, een surf, skate en muziekfestival op Ameland altijd erg leuk, vind ik het Food Film Festival een aanrader en is voor fietsers en mountainbikers de MergelHeuvelland 2-Daagse een heilige graal."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stuntman voor een dag

Niemand wil door een auto geschept worden, en als dat niet is omdat je geen zin hebt om je botten te breken, dan is het wel omdat je er waarschijnlijk nogal knullig uitziet terwijl je de klap van de wagen incasseert. Voor dat laatste is er gelukkig een oplossing, dankzij de workshop ‘Stuntman voor 1 dag’. 

Hotel Not Hotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel.

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!