4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Niet voor banksurfers

Heilige graal

Als banksurfen de enige sport voor je is heb je pech. Natasha tipt alleen bijzondere festivals voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl...

"De European Outdoor Film Tour die jaarlijks in oktober langs 11 filmtheaters in Nederland toert: hier krijg je in zo'n 2 uur de meest geweldige action sports en outdoor films te zien die in lengte variëren van enkele minuten tot zo'n 25 minuten. Echt heel inspirerend."

Madness
"Verder is Madnes, een surf, skate en muziekfestival op Ameland altijd erg leuk, vind ik het Food Film Festival een aanrader en is voor fietsers en mountainbikers de MergelHeuvelland 2-Daagse een heilige graal."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

Bekijk een museum met je webcam

Met je neus tot op een paar milimeter van de Mona Lisa? Het kan met het Google Art Project..

De beste health & fitness blogs

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....