Top 3 ultieme kindervakanties

Kamperen, Ameland en Mechelen

Regionaal lekkers

Nu kinderen op steeds jongere leeftijd weten wat er te koop is in de wereld dankzij hun smartphone- of tabletverslaving, is het lastig om leuke vakantiebestemmingen te vinden waar het grut niet blasé over doet. Toch Mira?

"Als we als gezin tot rust willen komen, gaan we het liefst een paar dagen kamperen. Dat is gewoon back to basic. Het liefst doen we dit in het buitenland, zodat we echt het vakantiegevoel hebben voor een ultieme energieboost. Als kind ging ik altijd kamperen en ik heb daar geweldige herinneringen aan. Ik hoop dat mijn kinderen later met net zulk plezier terugkijken naar onze tentvakanties."

Ameland
"Andere toppers zijn de Waddeneilanden. Je hebt bijvoorbeeld op Ameland alles wat je maar nodig hebt voor een super uitwaaiweekend: bootreis, strand en zee, leuke dorpjes, lekker eten en regionale lekkernijen die je direct bij de boer of producent koopt. De Waddeneilanden hebben wij pas een paar jaar geleden echt ontdekt als vakantiebestemming en dat is echt ideaal met kinderen."

Mechelen
"Als je liever naar een stad wil, raad ik Mechelen in België aan. Dat is Een super mooi stadje dat barst van de cultuur, leuke winkels, lekkere restaurantjes en een ontspannen sfeer heeft. Hier kan je rustig met jonge kids over straat lopen. Geweldig is ook de dierentuin Planckendael die je per boot vanuit Mechelen kan bezoeken. We waren laatst voor een lang weekend in Mechelen, een aanrader!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo maak je een zomerslinger

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger

Eenhoornkoekjes bakken

Iedereen houdt van eenhoorns, en waarom ook niet? Eenhoorns vliegen over prachtige landschappen terwijl je je stevig vasthoudt aan hun glanzende manen.

The Baby Bachelor

The Bachelor en Bachelorette, een romantische Amerikaanse serie. Je kent het vast wel. Maar de baby variant is veel leuker en vooral ook heel hilarisch. Bekijk de video hiernaast maar. Na het zien van de stoere kleine man en de prachtige prinsesjes: komt er al gauw ‘Ahhh wat lief’.

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.