Top 5 Leuke-lente-dingen

Lekker buiten zijn en ander leuks

Hoi lente: we kunnen weer naar buiten!

Er gaat niets boven de eerste zonnestralen van de lente. De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar juist dat verlangen naar warmere dagen maakt de lente zo speciaal. Hieronder vind je onze top 5 voor Leuke-lente-dingen:

1. De kinderboerderij bezoeken: dieren knuffelen!
2. Bloemen plukken in een bloemenveld
3. Picknicken in het park
4. Foto’s maken van vrolijke taferelen
5. Chillen op een zonnig terras

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Blitse kiekjes op de fiets

Dat spannende fietstochten leuk zijn, dat wisten wij van Leukedingendoen al. Maar als we al die sterke verhalen gewoon op je woord moeten geloven, tja dan slaat de twijfel toe. Want wie gelooft er nu dat je op 't randje van vallen op wonderbaarlijke wijze je zadel weer wist te bestijgen en een enorm mooie slip maakte om tot stilstand te komen?

Zelf maken: 'Wie is het?'

Heb je grijs haar? Heb je een snor? Draag je een pet? Herkenbare vragen voor de doorgewinterde 'Wie is het?'-speler.

Goede opvoeding?

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

Babbelen over baby's

Op verschillende BabyBabbelplekken in Den Haag komen papa’s, mama’s, maar ook opa’s, tantes of nichtjes regelmatig bij elkaar om hun ervaringen uit te wisselen.