Do it yourself: Homemade Happiness

Geïllustreerde knipvellen

Altijd iets te vieren

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Dat kan leuker. Diana helpt je met het triggeren van je creativiteit....

"Met twee kleine kinderen in huis valt er altijd wel wat te vieren. Dierendag, Juffendag, de eerste wiebeltand... En natuurlijk de echte feestdagen en verjaardagen. Ik maak daar graag wat bijzonders van. Dat hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn: met een mooie prikker maak je van een simpel cakeje al iets bijzonders."

Grappige piratenbootjes
"Op mijn website Homemade Happiness kun je geïllustreerde knipvellen voor alle soorten feestjes downloaden: die hoef je alleen nog maar te printen en te knippen. Zo maak je bijvoorbeeld een hele rij piratenbootjes van halve bananen. Natuurlijk is kant-en-klaar kopen makkelijker, maar door zelf een traktatie te maken, geef je er jouw eigen draai aan. En door er die aandacht en zorg aan te besteden, wordt het moment extra bijzonder."

Ga zelf aan de slag op Homemade Hapiness

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mooie mama's

Mama’s steken veel tijd in de kleding van hun kinders. Maar zélf moeten ze ook hip blijven. Bettina geeft de juiste tips als het gaat om stijlvol moederen.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.

DIY: van hacker tot modeontwerper

Heb je altijd al willen leren HTML’en, kleding ontwerpen of skaten? Met deze handige app ligt dat – en nog zo’n 80 andere vaardigheden – binnen handbereik. Ben je klaar met je project? 

DIY Hennahanden

Hennatattoes zijn prachtig, en helemaal niet zo ingewikkeld als ze eruit zien. Ook eens rondlopen als een Oosterse schone? Volg dan de volgende stappen: