Do it yourself: Homemade Happiness

Geïllustreerde knipvellen

Altijd iets te vieren

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Dat kan leuker. Diana helpt je met het triggeren van je creativiteit....

"Met twee kleine kinderen in huis valt er altijd wel wat te vieren. Dierendag, Juffendag, de eerste wiebeltand... En natuurlijk de echte feestdagen en verjaardagen. Ik maak daar graag wat bijzonders van. Dat hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn: met een mooie prikker maak je van een simpel cakeje al iets bijzonders."

Grappige piratenbootjes
"Op mijn website Homemade Happiness kun je geïllustreerde knipvellen voor alle soorten feestjes downloaden: die hoef je alleen nog maar te printen en te knippen. Zo maak je bijvoorbeeld een hele rij piratenbootjes van halve bananen. Natuurlijk is kant-en-klaar kopen makkelijker, maar door zelf een traktatie te maken, geef je er jouw eigen draai aan. En door er die aandacht en zorg aan te besteden, wordt het moment extra bijzonder."

Ga zelf aan de slag op Homemade Hapiness

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Goed Boeren in de Stad

Woon je in de stad dan wil je een uitgestrekte tuin, woon je in een dorp dan wil je een onderhoudsvrij balkon. Het leven is - kortom - een tranendal, maar dat neemt niet weg dat een glaasje muntthee lekkerder smaakt met vers verbouwde munt.

Monopoly met katten

Kijk, sommige dingen zijn gewoon heel goed nieuws. Dit Monopolyspel in kattenthema bijvoorbeeld.

De perfecte selfie

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!