Do it yourself: Homemade Happiness

Geïllustreerde knipvellen

Altijd iets te vieren

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Dat kan leuker. Diana helpt je met het triggeren van je creativiteit....

"Met twee kleine kinderen in huis valt er altijd wel wat te vieren. Dierendag, Juffendag, de eerste wiebeltand... En natuurlijk de echte feestdagen en verjaardagen. Ik maak daar graag wat bijzonders van. Dat hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn: met een mooie prikker maak je van een simpel cakeje al iets bijzonders."

Grappige piratenbootjes
"Op mijn website Homemade Happiness kun je geïllustreerde knipvellen voor alle soorten feestjes downloaden: die hoef je alleen nog maar te printen en te knippen. Zo maak je bijvoorbeeld een hele rij piratenbootjes van halve bananen. Natuurlijk is kant-en-klaar kopen makkelijker, maar door zelf een traktatie te maken, geef je er jouw eigen draai aan. En door er die aandacht en zorg aan te besteden, wordt het moment extra bijzonder."

Ga zelf aan de slag op Homemade Hapiness

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef je fiets eens een make-over

Een roestende rammelfiets wekt medelijden op. Die trouwe tweewieler die jou door regen en wind en zon en sneeuw heeft gesjouwd verdient beter dan rotte roestplekken en rammelende remkabels.

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.