Do it yourself: Homemade Happiness

Geïllustreerde knipvellen

Altijd iets te vieren

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Dat kan leuker. Diana helpt je met het triggeren van je creativiteit....

"Met twee kleine kinderen in huis valt er altijd wel wat te vieren. Dierendag, Juffendag, de eerste wiebeltand... En natuurlijk de echte feestdagen en verjaardagen. Ik maak daar graag wat bijzonders van. Dat hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn: met een mooie prikker maak je van een simpel cakeje al iets bijzonders."

Grappige piratenbootjes
"Op mijn website Homemade Happiness kun je geïllustreerde knipvellen voor alle soorten feestjes downloaden: die hoef je alleen nog maar te printen en te knippen. Zo maak je bijvoorbeeld een hele rij piratenbootjes van halve bananen. Natuurlijk is kant-en-klaar kopen makkelijker, maar door zelf een traktatie te maken, geef je er jouw eigen draai aan. En door er die aandacht en zorg aan te besteden, wordt het moment extra bijzonder."

Ga zelf aan de slag op Homemade Hapiness

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.

Braziliaans smullen

Wanneer je aan Zuid-Amerika denkt, denk je al gauw aan kleurrijk voedsel, aparte receptjes maar ook aan héél veel vlees.