Nooit meer verdwalen

Wandelen door de natuur met een gids

Wandel, leer, zie, ruik, hoor en proef

Zin in een wandeling door de natuur, maar weet je niet wat de beste plek is om dat te doen? Of wil je misschien wat meer leren over de verrassende natuur in Nederland? Ga eens wandelen met een gids!

De meeste natuurwandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, dus oma kan ook gezellig mee. Je leert de natuur beter kennen, hebt heerlijke lichaamsbeweging en haalt een frisse neus. En misschien kom je zelfs wel een hert, zwijn of vos tegen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Poeslieve mannen

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip:hotdudeswithkittens.

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps. 

Op excursie naar Rottumeroog

Hoe vaak betreed je tegenwoordig nog een terrein dat volledig onbewoond is? Toch is er een plek in ons kleine en volgepakte land waar niemand vertoeft, namelijk het waddeneiland Rottumeroog. 

Wild buitenspelen

In Rotterdam is er Speeldernis: een speeltuin op een (naar eigen zeggen) ‘avontuurlijk terrein’.