Nooit meer verdwalen

Wandelen door de natuur met een gids

Wandel, leer, zie, ruik, hoor en proef

Zin in een wandeling door de natuur, maar weet je niet wat de beste plek is om dat te doen? Of wil je misschien wat meer leren over de verrassende natuur in Nederland? Ga eens wandelen met een gids!

De meeste natuurwandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, dus oma kan ook gezellig mee. Je leert de natuur beter kennen, hebt heerlijke lichaamsbeweging en haalt een frisse neus. En misschien kom je zelfs wel een hert, zwijn of vos tegen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!

Hoe maak je een romantisch diner?

Kelly heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat begon met bloggen over eten, mondde uit in haar eigen bedrijf GoodFoodLove

Lief doen voor je snor

Een snor onderhouden is niet zomaar iets. Het vergt tijd en geduld om die haartjes in de juiste shape te krijgen. Daarom tips voor alle mannen die een snor hebben – en dat zijn er tijdens Movember nogal wat. 

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.