Cavia's knuffelen (of geiten)

Geef je liefde op de kinderboerderij

Grijp een geit of cavia en knuffel hem plat

Wat is er nou leuker dan op een lentedag het kind in je naar boven laten komen op de kinderboerderij! Het ruikt er misschien niet altijd even fris, maar als je eenmaal aan de geuren gewend bent is het tijd om los te gaan.

Grijp een geit, cavia, konijn of ander troeteldier en geef hem al je liefde! Check wel even of je op een kinderboerderij bent met een 'knuffelweide', om te voorkomen dat je een beet, trap of drolletje te pakken hebt. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.

Van knutselaar tot kunstenaar

Gelukkig barst Leuk Mens Loes van de ideeën en mooie knutseltips. En als je dacht dat knutselen een dure hobby was, dan heb je het mooi fout. Met deze tip van Loes wordt zelfs de budgetknutselaar een ware kunstenaar.

It giet oan!

We vroegen Nynke wat haar favoriete wieler-event is. Dat is geen moeilijke vraag als je uit het hoge Noorden komt. De fiets wordt volgens Nynke te weinig gebruikt en daar moet verandering in komen..

De Leukste kerst van Saakje

“Vroeger zong ik in een koor en zongen we elk jaar ‘Festival of Lessons and Carols’."