Eten in een voormalig badhuis

Wereldse, kleine gerechtjes proeven bij Badhu

Industrieel, Oosters, vintage!

Stap binnen bij Badhu, een voormalig badhuis in Utecht en waan je in een wereld vol vintage en Oosterse elementen. Plof neer op een lekkere bank of aan een van de Eames stoelen en bestel verschillende kleine gerechtjes om samen van te genieten.

Badhu is ook ontzettend geschikt voor vegetariërs en blijven slapen is zelfs een optie, want Badhu heeft naast een restaurant ook een aantal, geheel in één kleur ingerichte hotelkamers.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.

Inspirerende websites

Leuk Mens Seline tipt hieronder de leukste thuis- en interieur blogs, websites en webshops. Op deze plekjes kun je vast en zeker uren ronddwalen.

Blijven drijven

Het staat bovenaan menig bucket list, drijven in de dode zee. Het is alleen zo ver! Maar wij hebben de oplossing: ‘floaten’.

Maken: gegrilde oranje paprikasoep

Ons eigen Leuk Mens Kee Huidekoper bedacht een Koninklekker recept: Gegrilde oranje paprikasoep.