Interieurinspiratie? Oh Marie!

Vintage shoppen, styling, DIY en fotografie

Online magazine

Op zoek naar leuke, betaalbare styling- en interieurtips? Leuk Mens Diana van Ewijk is fan van Oh Marie!, een website die je onwijs inspireert.

"Als ik vroeger uit school kwam, gebeurde het regelmatig dat mijn moeder de kamer helemaal had omgegooid. Dan stond de bank bij het raam in plaats van bij de achterdeur en had de muur ineens een andere kleur. Gedoe, vond ik altijd. Maar nu... Ik doe niet anders. Ik koop veel kleine dingen in kringloopwinkels: een grappig vaasje, twee kleine schilderijtjes, een joekel van een kandelaar gemaakt van een oud motorblok... Met zulke items maak ik graag nieuwe 'landschapjes' in ons huis. En die deel ik dan online."

Vintage
"Inspiratie doe ik op via Oh Marie!, dat is het online magazine van lifestyleblogger Marlous Snijder. En gaat over vintage shoppen, styling, DIY en fotografie. Oh Marie! laat zien hoe je in kringloopwinkels de mooiste spullen vindt, hoe je die zelf kunt stylen zodat ze perfect in je interieur passen én hoe je dat gestylde item in jouw interieur fotografeert. Zo kun je je vintage vondsten of zelfgemaakte dingen op een mooie manier aan de hele wereld tonen."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Leuke app: Brickshots

Iedere huisdiereigenaar heeft hordes foto’s van Fikkie of Mimi op zijn telefoon staan. En áhhh, op de een kijkt het poezebeest of honnieponnie nog schattiger dan op de ander. Toch verdwijnen ze allemaal tussen de duizenden andere foto’s op je telefoon.

Een game die je kind slim maakt

Er wordt volop onderzoek gedaan naar het effect bij kinderen die games spelen. Dus wat zou het leuk zijn als er een spel is dat positieve eigenschappen prikkelt bij je grut. Scheelt weer een onrustig uurtje voor het slapen gaan nietwaar? Jan weet welke game je moet hebben.

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur.