Interieurinspiratie? Oh Marie!

Vintage shoppen, styling, DIY en fotografie

Online magazine

Op zoek naar leuke, betaalbare styling- en interieurtips? Leuk Mens Diana van Ewijk is fan van Oh Marie!, een website die je onwijs inspireert.

"Als ik vroeger uit school kwam, gebeurde het regelmatig dat mijn moeder de kamer helemaal had omgegooid. Dan stond de bank bij het raam in plaats van bij de achterdeur en had de muur ineens een andere kleur. Gedoe, vond ik altijd. Maar nu... Ik doe niet anders. Ik koop veel kleine dingen in kringloopwinkels: een grappig vaasje, twee kleine schilderijtjes, een joekel van een kandelaar gemaakt van een oud motorblok... Met zulke items maak ik graag nieuwe 'landschapjes' in ons huis. En die deel ik dan online."

Vintage
"Inspiratie doe ik op via Oh Marie!, dat is het online magazine van lifestyleblogger Marlous Snijder. En gaat over vintage shoppen, styling, DIY en fotografie. Oh Marie! laat zien hoe je in kringloopwinkels de mooiste spullen vindt, hoe je die zelf kunt stylen zodat ze perfect in je interieur passen én hoe je dat gestylde item in jouw interieur fotografeert. Zo kun je je vintage vondsten of zelfgemaakte dingen op een mooie manier aan de hele wereld tonen."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

De foutste kersttruien

Hoera, kerst! Tijd om die lilleke kersttrui weer uit de mottenballen te toveren.

Remy in de Italiaanse keuken

Remy heeft het razend druk met Festina Lente Collective, maar tussendoor houdt hij er ook nog van om lekker te koken – al is dat naar eigen zeggen niet één van zijn grootste talenten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. En hij houdt ’t simpel.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.