Interieurinspiratie? Oh Marie!

Vintage shoppen, styling, DIY en fotografie

Online magazine

Op zoek naar leuke, betaalbare styling- en interieurtips? Leuk Mens Diana van Ewijk is fan van Oh Marie!, een website die je onwijs inspireert.

"Als ik vroeger uit school kwam, gebeurde het regelmatig dat mijn moeder de kamer helemaal had omgegooid. Dan stond de bank bij het raam in plaats van bij de achterdeur en had de muur ineens een andere kleur. Gedoe, vond ik altijd. Maar nu... Ik doe niet anders. Ik koop veel kleine dingen in kringloopwinkels: een grappig vaasje, twee kleine schilderijtjes, een joekel van een kandelaar gemaakt van een oud motorblok... Met zulke items maak ik graag nieuwe 'landschapjes' in ons huis. En die deel ik dan online."

Vintage
"Inspiratie doe ik op via Oh Marie!, dat is het online magazine van lifestyleblogger Marlous Snijder. En gaat over vintage shoppen, styling, DIY en fotografie. Oh Marie! laat zien hoe je in kringloopwinkels de mooiste spullen vindt, hoe je die zelf kunt stylen zodat ze perfect in je interieur passen én hoe je dat gestylde item in jouw interieur fotografeert. Zo kun je je vintage vondsten of zelfgemaakte dingen op een mooie manier aan de hele wereld tonen."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vier carnaval

Alleen een echte Brabander weet hoe je carnaval moet vieren. De Leukste Ondernemer van Brabant weet als geen ander dat je outfit een belangrijk deel is van het plezier dat je zult beleven tijdens carnaval.  

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Zelf je kleding lazeren

Zelf je eigen kleding laseren en in elkaar zetten, is nu appeltje-eitje. Dit alles aan de hand van de open source patronen. Alles wat je nog moet doen is je maten invullen, patroon opslaan, stof kopen, naar de dichtstbijzijnde fablab gaan, usb'tje erin en na een half uur komt zo je jurk uit de laser.