Sterrenlunch bij RIJKS

Eten in de stijl van het Rijksmuseum

Eet de sterren van de hemel

Als je af en toe het Rijksmuseum bezoekt, moet je zeker ook eens de tijd nemen om een hapje te eten bij RIJKS. Een ‘hapje’ mag je het eigenlijk niet noemen, want RIJKS is in 2016 bekroond met een Michelinster!

Gerechten met ingrediënten van Hollandse bodem, in lijn van het museum: authentiek en uniek, zowel op je bord als in het interieur. De toonaangevende chefs laten zich inspireren door vele smaken die de Nederlandse keuken door de eeuw heen hebben beïnvloed. Dat is wat je noemt een échte match!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De kunst van het breien

Niet alleen breien is op en top populair. Ook het materiaal wol is minder wollig dan de meeste mensen denken. Wol is duurzaam, wol is kunst, wol is de toekomst. 

Dromen over ijs

Ga er maar aan staan: elke week een nieuwe ijssmaak verzinnen, maken en proeven. En dan hebben we het niet over ‘simpel’ aardbeien of chocolade-ijs. Nee, Roberto is de man van het haring-met-uitjes-ijs, of het sigaren-ijs. Hoe komt-ie erop?

Mannen: dit is romantiek

Even geen idee wat je voor romantisch uitje moet regelen voor je schatje? Geen probleem. Hou het klein maar verras haar oprecht... 

Piepers poffen

Mmm: gepofte aardappels. Van de barbecue of uit de oven, beetje zure room erbij en smullen maar.