Workshop striptekenen

Wie is jouw favoriete stripheld?

Leer tekenen als een echte striptekenaar

Tijdens een workshop striptekenen bij Strips! Museum voor het beeldverhaal leer je strips tekenen als de beste. Van de basistechniek (ook geschikt voor kinderen), tot het toevoegen van echte expressie aan jouw tekening. Leg de lat zo hoog als je zelf wilt!

Strips! zit in Rotterdam, dus plak er een dagje shoppen of een bezoekje aan de Rotterdamse haven aan vast. Een compleet dagje cultuur snuiven en je creativiteit op de proef stellen. Echt wat voor een zondag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Organiseer een Brabants feestje

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

Maisdoolhof en speelboerderij Malden

Het zijn kostbare tijden. Maar ook als je gezin niet in een Range Rover rondrijdt, is er nog genoeg betaalbaar leuks te doen. Debby is fan van het maisdoolhof in Malden.

Favoriete festivals

Je zou denken dat Maaike al wel druk genoeg is met haar singer-songwriter bestaan.

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes.