Workshop striptekenen

Wie is jouw favoriete stripheld?

Leer tekenen als een echte striptekenaar

Tijdens een workshop striptekenen bij Strips! Museum voor het beeldverhaal leer je strips tekenen als de beste. Van de basistechniek (ook geschikt voor kinderen), tot het toevoegen van echte expressie aan jouw tekening. Leg de lat zo hoog als je zelf wilt!

Strips! zit in Rotterdam, dus plak er een dagje shoppen of een bezoekje aan de Rotterdamse haven aan vast. Een compleet dagje cultuur snuiven en je creativiteit op de proef stellen. Echt wat voor een zondag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Riddertoernooi in Kasteel Hoensbroek

Dit jaar barst in Kasteel Hoensbroek de strijd los om de schoonste jonkvrouw en het grootste ridderlijke ego. Als je niet zo van lansen houdt, is boogschieten natuurlijk ook een optie. Moge de beste ridder winnen!

Helweek

Helweek neemt je mee naar de belangrijkste week van je leven. De week loopt van maandag 5:00 uur ’s morgens tot zondagavond 22:00 uur ’s avonds.

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’. 

De beste boeken

Yzabel schrijft liedjes en is nu ook bezig met het schrijven van een boek die binnenkort uitkomt. Maar van wat voor soort verhalen houdt Yzabel? We vroegen naar haar lievelingsboeken.