Woordkunstenaars dragen voor

Ga naar een gesproken woord-avond

Tips voor een poëtische avond uit

De gesproken woord-avonden vliegen je de laatste tijd om de oren. Het zijn niet meer de brave avonden waarop stoffige literair onderlegden hun filosofische gedachten voordragen. Tegenwoordig wordt alles tussen rap en poëzie aan je voorgelezen, met een eigentijds sausje!

Van verhalen en gedichten tot gesproken woord ondersteund door rustige gitaarmelodieën. Door het hele land kun je je laten overspoelen door de prachtigste woordkunst. Zo laat je je met de mooiste woorden verleiden tijdens Gesproken Woord bij BROEI, Utrecht. Ook Mooie Woorden brengt je met alle liefde de mooiste pareltjes als het om gedichten, poëzie en andere woordkunst gaat. 

Als je op Facebook de pagina Mensen Zeggen Dingen volgt blijf je ook op de hoogte van spannende avonden rondom het gesproken woord. En als dat nog niet genoeg is, pak je toch zelf je pen erbij! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen aan de bubbels

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een romantisch avondje met z’n tweetjes wilt vieren: champagne maakt het feest altijd compleet.

Wandelen met de NS

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen.

Waar woont de Sint als hij in Nederland is?

“Mama, waar woont Sinterklaas als hij in Nederland is?” Tja, wat zeg je dan. Wij helpen je op weg.

Zoek de verborgen schat

Utreg me stadje. De bekende plekjes als de Dom, Hoog Caterijne en de Oudegracht weten we inmiddels wel te vinden. Maar hoe kom je nou letterlijk de verborgen schatten van Utrecht tegen? Lidwine de speurneus, vertelt het je!