Woordkunstenaars dragen voor

Ga naar een gesproken woord-avond

Tips voor een poëtische avond uit

De gesproken woord-avonden vliegen je de laatste tijd om de oren. Het zijn niet meer de brave avonden waarop stoffige literair onderlegden hun filosofische gedachten voordragen. Tegenwoordig wordt alles tussen rap en poëzie aan je voorgelezen, met een eigentijds sausje!

Van verhalen en gedichten tot gesproken woord ondersteund door rustige gitaarmelodieën. Door het hele land kun je je laten overspoelen door de prachtigste woordkunst. Zo laat je je met de mooiste woorden verleiden tijdens Gesproken Woord bij BROEI, Utrecht. Ook Mooie Woorden brengt je met alle liefde de mooiste pareltjes als het om gedichten, poëzie en andere woordkunst gaat. 

Als je op Facebook de pagina Mensen Zeggen Dingen volgt blijf je ook op de hoogte van spannende avonden rondom het gesproken woord. En als dat nog niet genoeg is, pak je toch zelf je pen erbij! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kunst is Leuk!

Het Van Abbemuseum in Eindhoven is niet zomaar een kunstmuseum. Nee, zij maken kunst leuk voor elke leeftijd.

Bak zelf eens een brood

Word jij heel gelukkig van de geur van afbakpuntjes op zondagochtend? Bak dan zelf eens een 'echt' brood.

Sleurkalender

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

Yogavakantie

Op vakantie doe je even helemaal niets behalve lekker uitrusten en opladen. En als je vakantie nou combineert met yoga, heb je een gouden duo te pakken.