Woordkunstenaars dragen voor

Ga naar een gesproken woord-avond

Tips voor een poëtische avond uit

De gesproken woord-avonden vliegen je de laatste tijd om de oren. Het zijn niet meer de brave avonden waarop stoffige literair onderlegden hun filosofische gedachten voordragen. Tegenwoordig wordt alles tussen rap en poëzie aan je voorgelezen, met een eigentijds sausje!

Van verhalen en gedichten tot gesproken woord ondersteund door rustige gitaarmelodieën. Door het hele land kun je je laten overspoelen door de prachtigste woordkunst. Zo laat je je met de mooiste woorden verleiden tijdens Gesproken Woord bij BROEI, Utrecht. Ook Mooie Woorden brengt je met alle liefde de mooiste pareltjes als het om gedichten, poëzie en andere woordkunst gaat. 

Als je op Facebook de pagina Mensen Zeggen Dingen volgt blijf je ook op de hoogte van spannende avonden rondom het gesproken woord. En als dat nog niet genoeg is, pak je toch zelf je pen erbij! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Meneer Paprika

Bij Meneer Paprika in Haarlem is het altijd een vrolijke boel. Deze speelgoed-annex-koffietent-annex-shop-in-shop staat namelijk propvol fijne spulletjes. 

TripAdvisor is je beste vriend

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op.

Ontmoet je striphelden in het Nederlands Stripmuseum

In het Nederlands Stripmuseum in Groningen ontmoet je al je favoriete strip- en tekenfilmhelden: van Suske & Wiske tot Dora en van Jan, Jans en de kinderen tot Spongebob Squarepants. 

Cookie Art

Op het wereldwijde web word je doodgegooid met cookies, banners en alle ongewenste reclames die daarbij horen. Vinden we niet oké. Kunstenaar Jacques Grégoire vindt dat ook niet oké.