Samen leuke dingen doen

Met leuke mensen met dezelfde interesses

Vind ze met Go mingle

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. Hier kun je mensen vinden die deze activiteiten graag samen met jou willen doen.

Bij Go mingle kun jij aangeven wat je wilt doen en dan vinden ze voor jou andere deelnemers met dezelfde interesses. Go mingle heeft 8 categorieën als Cultuur, Eropuit, Eten en Hobby, waarin je allerlei leuke activiteiten vindt.

Zo kun je bijvoorbeeld met Rias om de twee weken gezellig bij elkaar eten en koken, Monique zoek een gezellige vriendin om mee te shoppen, Marijke wil graag musea bezoeken en Robert is in voor een weekendje weg.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Workshop zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen bekijken is een leuke bezigheid, maar je kunt ze ook zelf maken. Volg een workshop zandsculpturen bouwen en de volgende keer dat jij op het strand bent, maak je de prachtigste zandbeelden.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!