Samen leuke dingen doen

Met leuke mensen met dezelfde interesses

Vind ze met Go mingle

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. Hier kun je mensen vinden die deze activiteiten graag samen met jou willen doen.

Bij Go mingle kun jij aangeven wat je wilt doen en dan vinden ze voor jou andere deelnemers met dezelfde interesses. Go mingle heeft 8 categorieën als Cultuur, Eropuit, Eten en Hobby, waarin je allerlei leuke activiteiten vindt.

Zo kun je bijvoorbeeld met Rias om de twee weken gezellig bij elkaar eten en koken, Monique zoek een gezellige vriendin om mee te shoppen, Marijke wil graag musea bezoeken en Robert is in voor een weekendje weg.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Elke dag thuis koken

Je zou het bijna vergeten, maar om je schatje in te pakken hoef je echt niet altijd uit te pakken. Volgens James zijn vrouwen gek op mannen die elke dag koken. Bijkomend voordeel: het stilt je jagersinstict.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vraag een kind hoe het in aanraking komt met natuur en de kans is groot dat er een tablet tevoorschijn komt. Dat kan een stuk directer. Debby tipt het kindvriendelijke Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Inspiratie van een muzikaal talent

De beste plekken voor inspiratie. Daar weet Leuk Mens Maaike wel iets over te vertellen. Bovendien heeft Maaike vast een boel inspiratiebronnen..

Events voor de echte fashionista

Een modeliefhebber als Caroline weet natuurlijk precies op welke evenementen je moet zijn voor de mooiste dingen. Kom maar door met die tips!