Samen leuke dingen doen

Met leuke mensen met dezelfde interesses

Vind ze met Go mingle

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. Hier kun je mensen vinden die deze activiteiten graag samen met jou willen doen.

Bij Go mingle kun jij aangeven wat je wilt doen en dan vinden ze voor jou andere deelnemers met dezelfde interesses. Go mingle heeft 8 categorieën als Cultuur, Eropuit, Eten en Hobby, waarin je allerlei leuke activiteiten vindt.

Zo kun je bijvoorbeeld met Rias om de twee weken gezellig bij elkaar eten en koken, Monique zoek een gezellige vriendin om mee te shoppen, Marijke wil graag musea bezoeken en Robert is in voor een weekendje weg.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Feel je good in Groningen

Koffietentjes waar alles heerlijk en eerlijk is: daar kunnen er wat ons betreft nooit genoeg van zijn. Zo is er ook Feel Good in het Groningse Oude kijk in ’t Jatstraat.

Workshop in etiquette

Weet jij eigenlijk nog hoe het heurt? Tijdens deze workshop in etiquette word je bij aankomst met een charmant gebaar ontvangen door butler Laurens, die je alles bijbrengt over etiquette.

High tea'en bij Gebr. Niemeijer

Kijk, we kunnen natuurlijk allemaal net als Victoria Koblenko de auto inspringen om macarons te halen bij Ladurée.

Het lekkerste wijnrecept

Koken met wijn is fantastisch. En dan bedoelen we niet vissticks bakken met een glas vin du Migraine in je hand. Ook in de keuken kan goede wijn een belangrijke rol spelen. Hamersma bereidt graag de volgende klassieker...