Samen leuke dingen doen

Met leuke mensen met dezelfde interesses

Vind ze met Go mingle

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. Hier kun je mensen vinden die deze activiteiten graag samen met jou willen doen.

Bij Go mingle kun jij aangeven wat je wilt doen en dan vinden ze voor jou andere deelnemers met dezelfde interesses. Go mingle heeft 8 categorieën als Cultuur, Eropuit, Eten en Hobby, waarin je allerlei leuke activiteiten vindt.

Zo kun je bijvoorbeeld met Rias om de twee weken gezellig bij elkaar eten en koken, Monique zoek een gezellige vriendin om mee te shoppen, Marijke wil graag musea bezoeken en Robert is in voor een weekendje weg.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantisch dineren doe je zo

Je kunt natuurlijk samen aan dezelfde spaghettisliert gaan zitten lurken tijdens een romantisch diner. Aranka heeft andere ideeën.

Dagje televisie maken

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt.

Happen naar haring

Happen naar Hollandse Nieuwe. Maar niet voordat je leert hoe je de haring zelf kunt fileren en beoordelen.  

Samen zonsondergang kijken

Het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.