Persoonlijk tafelzeil

Met de te gekke Tafelziel

Tentoonstellingen op tafel

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen. Het zeil wordt precies op de maat van je tafel gesneden, zo blijft hij goed liggen en valt hij perfect op je tafel. Je tafel blijft te zien, terwijl hij beschermd wordt tegen het dagelijks gebruik en hij is ook nog eens super makkelijk schoon te maken. Een echte win-win dus!

Je kunt je creativiteit helemaal los laten op dit leuke tafelzeil, knutsel leuke dingen bij verjaardagen, Sinterklaas, kerst, Pasen en andere speciale dagen. Ben jij nou niet zo creatief, geen probleem, Tafelziel verkoopt ook ‘kant-en-klare decoraties als verjaardagstaarten, leuke fotolijstjes en bijvoorbeeld slingers.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

Restaurant Day: open je eigen pop-up restaurant

Uitgegeten bij de restaurants in jouw buurt? Doe mee met Restaurant Day en open voor 1 dag je eigen restaurant.

Zelf curryworst maken

Worst maken is makkelijk en leuk. Probeer het zelf met dit recept voor curryworst.

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.