Persoonlijk tafelzeil

Met de te gekke Tafelziel

Tentoonstellingen op tafel

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen. Het zeil wordt precies op de maat van je tafel gesneden, zo blijft hij goed liggen en valt hij perfect op je tafel. Je tafel blijft te zien, terwijl hij beschermd wordt tegen het dagelijks gebruik en hij is ook nog eens super makkelijk schoon te maken. Een echte win-win dus!

Je kunt je creativiteit helemaal los laten op dit leuke tafelzeil, knutsel leuke dingen bij verjaardagen, Sinterklaas, kerst, Pasen en andere speciale dagen. Ben jij nou niet zo creatief, geen probleem, Tafelziel verkoopt ook ‘kant-en-klare decoraties als verjaardagstaarten, leuke fotolijstjes en bijvoorbeeld slingers.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zelf curryworst maken

Worst maken is makkelijk en leuk. Probeer het zelf met dit recept voor curryworst.

Van herenhuis naar studentenkamer

Druk jij wel eens op een willekeurige deurbel? Bij kitchen roulette is dat de normaalste zaak van de wereld. 

Voor chocoladeverslaafden

Bij Chocotasting willen ze hun mission ‘accomplishen’ met een chocolade-abonnement.

Een heerlijke dagje Terschelling

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?