Persoonlijk tafelzeil

Met de te gekke Tafelziel

Tentoonstellingen op tafel

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen. Het zeil wordt precies op de maat van je tafel gesneden, zo blijft hij goed liggen en valt hij perfect op je tafel. Je tafel blijft te zien, terwijl hij beschermd wordt tegen het dagelijks gebruik en hij is ook nog eens super makkelijk schoon te maken. Een echte win-win dus!

Je kunt je creativiteit helemaal los laten op dit leuke tafelzeil, knutsel leuke dingen bij verjaardagen, Sinterklaas, kerst, Pasen en andere speciale dagen. Ben jij nou niet zo creatief, geen probleem, Tafelziel verkoopt ook ‘kant-en-klare decoraties als verjaardagstaarten, leuke fotolijstjes en bijvoorbeeld slingers.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

Samen in de bedstee

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd.