Persoonlijk tafelzeil

Met de te gekke Tafelziel

Tentoonstellingen op tafel

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen. Het zeil wordt precies op de maat van je tafel gesneden, zo blijft hij goed liggen en valt hij perfect op je tafel. Je tafel blijft te zien, terwijl hij beschermd wordt tegen het dagelijks gebruik en hij is ook nog eens super makkelijk schoon te maken. Een echte win-win dus!

Je kunt je creativiteit helemaal los laten op dit leuke tafelzeil, knutsel leuke dingen bij verjaardagen, Sinterklaas, kerst, Pasen en andere speciale dagen. Ben jij nou niet zo creatief, geen probleem, Tafelziel verkoopt ook ‘kant-en-klare decoraties als verjaardagstaarten, leuke fotolijstjes en bijvoorbeeld slingers.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!

De Culinaire Werkplaats

Is het kunst? Is het eten? Nee, het is De Culinaire Werkplaats. Hier krijg je mooie opgemaakte borden voorgeschoteld en je bepaalt achteraf zelf wat je betaalt.

De weerwolven van Wakkerdam

Een spel vol list en bedrog. Herken jij de weerwolven tussen de burgers? Roei ze allemaal uit voor het te laat is.

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.