Klembank

2 poten, 3 planken

Tover zo een bank tevoorschijn

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. De poten zijn gemaakt van gietijzer, zijn 100% recyclebaar en zijn zelfs voorzien van een gat zodat je hem kan vastmaken.

Je kunt er een stoel van maken of een bank van 2,5 meter lang, eigenlijk kun je de Klembank gewoon zien als een groeidiamant. Klein maar fijn voor de prille relatie, maar drie kinderen later ben je toch wel toe aan een grotere versie. 

De Klembank is ontworpen door de tweeling Sjoerd en Nout, allebei ontwerper. Samen bedenken ze producten die makkelijk en slim te gebruiken zijn en die ze zelf ook zouden willen hebben. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Klassiekertje

Kijk. André Hazes is toch wel een beetje de koning van het levenslied. Hij zat naast een lege kruk, was een beetje verliefd, had iemand die in hem geloofde, leefde zijn eigen leven (wat bloed, zweet en tranen kostte) en vliegerde tussendoor een beetje brieven naar zijn moeder.

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes. 

Best of Lucky TV

Abonnement op bloemen

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou!