Klembank

2 poten, 3 planken

Tover zo een bank tevoorschijn

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. De poten zijn gemaakt van gietijzer, zijn 100% recyclebaar en zijn zelfs voorzien van een gat zodat je hem kan vastmaken.

Je kunt er een stoel van maken of een bank van 2,5 meter lang, eigenlijk kun je de Klembank gewoon zien als een groeidiamant. Klein maar fijn voor de prille relatie, maar drie kinderen later ben je toch wel toe aan een grotere versie. 

De Klembank is ontworpen door de tweeling Sjoerd en Nout, allebei ontwerper. Samen bedenken ze producten die makkelijk en slim te gebruiken zijn en die ze zelf ook zouden willen hebben. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen kookboek

Je eigen kookboek in elkaar knutselen zonder schaar, papier en lijm? Het kan nu online bij Cook Your Book.

Gezellige accessoires

Je kunt natuurlijk ieder kwartaal je huis aan een totalemake over onderwerpen, maar met een paar goede accessoires kom je er ook. Ieder seizoen een ander huis.

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!

Van LACK tot BILLY

Als wij zeggen BILLY, denk je dan aan een stoel of een boekenkast? En weet jij feilloos wat een PAX is? Dan is IKEA MATCHA app echt iets voor jou. Want laten we wel wezen, van IKEA houden we allemaal wel een piepklein beetje.