Klembank

2 poten, 3 planken

Tover zo een bank tevoorschijn

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. De poten zijn gemaakt van gietijzer, zijn 100% recyclebaar en zijn zelfs voorzien van een gat zodat je hem kan vastmaken.

Je kunt er een stoel van maken of een bank van 2,5 meter lang, eigenlijk kun je de Klembank gewoon zien als een groeidiamant. Klein maar fijn voor de prille relatie, maar drie kinderen later ben je toch wel toe aan een grotere versie. 

De Klembank is ontworpen door de tweeling Sjoerd en Nout, allebei ontwerper. Samen bedenken ze producten die makkelijk en slim te gebruiken zijn en die ze zelf ook zouden willen hebben. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De harigste maand van het jaar

Mannenziektes: scheer je weg! Movember is hier en zorgt voor meer begrip en bekendheid rondom enge ziektes als prostaatkanker.

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Organiseer een Brabants feestje

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

De vijf leukste tijdelijke ijsbanen

Eén van de leukste dingen van de winter is dat in heel veel steden tijdelijke kunstijsbanen worden neergelegd. Tel daar al die gezellige lichtjes, kerstsfeer, warme chocomel en glühwein bij op en december kan wat ons betreft niet meer stuk. Dit zijn de leukste steden om deze winter te gaan schaatsen!