Klembank

2 poten, 3 planken

Tover zo een bank tevoorschijn

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. De poten zijn gemaakt van gietijzer, zijn 100% recyclebaar en zijn zelfs voorzien van een gat zodat je hem kan vastmaken.

Je kunt er een stoel van maken of een bank van 2,5 meter lang, eigenlijk kun je de Klembank gewoon zien als een groeidiamant. Klein maar fijn voor de prille relatie, maar drie kinderen later ben je toch wel toe aan een grotere versie. 

De Klembank is ontworpen door de tweeling Sjoerd en Nout, allebei ontwerper. Samen bedenken ze producten die makkelijk en slim te gebruiken zijn en die ze zelf ook zouden willen hebben. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Het Plantenasiel

Rachelle Klaassen vindt een slecht verzorgde plant verschrikkelijk om te zien. Daarom lapt ze ze op. En jij kunt hem dan weer adopteren. Hoe?

Neem je hoepel overal mee naartoe

Toch lastig: zo’n lompe hoepel meeslepen naar het park, festival of de sportschool. Dat leek toch makkelijker toen je 7 was. Die strakke taille kun je zo dus wel vergeten… Nou, daar waren ze het bij Hoop It Yourself mooi niet mee eens! 

Hack je Lack

Billy, Lack, Pax: dikke kans dat jij een van deze drie Ikea-favorieten wel ergens in huis hebt staan. Hartstikke prima, want deze meubels nou eenmaal reuze praktisch. Maar stel: je bent een beetje klaar met Billy of uitgekeken op Lack. Wat dan?