Werken in de stilte van de natuur

Seats4Silence

Ontspannen werkplekken

Ben jij op zoek naar een lekkere ontspannen werkplek? Voor jezelf of een grote groep? Even ontsnappen uit de dagelijkse sleur?

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch. Lekker genieten van de buitenlucht, zo voel je de nieuwe energie direct binnenstromen.

Seats4Silence is een onderdeel van Seats2Meat, een networking platform dat mensen, evenementen en locaties samenbrengt. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Fietsroutes waar je geen andere fietsers tegenkomt

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.