Werken in de stilte van de natuur

Seats4Silence

Ontspannen werkplekken

Ben jij op zoek naar een lekkere ontspannen werkplek? Voor jezelf of een grote groep? Even ontsnappen uit de dagelijkse sleur?

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch. Lekker genieten van de buitenlucht, zo voel je de nieuwe energie direct binnenstromen.

Seats4Silence is een onderdeel van Seats2Meat, een networking platform dat mensen, evenementen en locaties samenbrengt. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kleding ruilen

Je kent het wel: een kast vol mooie spullen maar niets om aan te trekken. Gelukkig heeft iederéén dat probleem, en is het dus reuze gemakkelijk op te lossen. Met een kledingruil, namelijk! 

Wild, wild Achterhoek

Hold your horse, cowboy! Op zoek naar uniek stukje woestijn in Nederland én een zinnenprikkelende ervaring? 

Het aller-aller-aller zoetste cadeau

Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we elkaar nu moeten geven. Cadeaus worden groter en duurder: de iPads, designertassen en weekendjes weg liggen zelfs bij de schoorsteen. Leukedingendoen vindt dat we veel lievere cadeaus aan elkaar kunnen geven!

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf.