Kleuren met Makii

Laat je creativiteit los

Ga mee op kleuravontuur

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken'! De Makii collectie bestaat uit: ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’. De simpele maar leuke ontwerpen maken Makii producten écht uniek.

Makii is opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer die samen deze gave producten voor kinderen maken. Naast het ontwerpen van hun eigen producten gaan ze ook samen met opdrachtgevers als het Rijksmuseum, de Rotterdampas, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein het avontuur aan. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!

High Beer

Mannen, haalt uw harten op. Je kunt als man nu eindelijk ook verantwoord leuten met vrinden. Wij stellen u voor: de high beer.

Verhuizen met een budget

Marloes is laatst verhuisd. Het is een hele klus om je nieuwe huis te gaan inrichten en eigen te maken. Hoe doe je dat?