Kleuren met Makii

Laat je creativiteit los

Ga mee op kleuravontuur

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken'! De Makii collectie bestaat uit: ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’. De simpele maar leuke ontwerpen maken Makii producten écht uniek.

Makii is opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer die samen deze gave producten voor kinderen maken. Naast het ontwerpen van hun eigen producten gaan ze ook samen met opdrachtgevers als het Rijksmuseum, de Rotterdampas, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein het avontuur aan. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brei een knitten!

Breien is bere-ontspannend en de opbrengst is doorgaans knus en lekker warm. Nieuw is dat je met jouw brei-activiteiten ook zwerfkatjes kunt helpen. Door de pennen ter hand te nemen en een berg knittens te breien, steun je namelijk de Dierenbescherming en help je asielpoesjes.

Pinguin Radio

Ben je dat geouwehoer op die commerciële radiozenders een beetje beu, maar vind je de nummers op Skyradio te gezapig?

Klooien met stokjes en modder

In het Amsterdamse Westerpark zit natuurspeeltuin het Woeste Westen verstopt. Hier vind je geen felgekleurde wipkippen en glijbanen, maar kunnen je kinderen ongeremd scharrelen in de natuur. 

Doe mee met Pakjesavond voor iedereen

Lootjes trekken met je familie of vrienden: dat kennen we. Maar lootjes trekken met het hele land, dat is nog veel leuker! Bij Pakjesavond voor iedereen kan het. Je koopt voor €2 een lootje.