Kleuren met Makii

Laat je creativiteit los

Ga mee op kleuravontuur

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken'! De Makii collectie bestaat uit: ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’. De simpele maar leuke ontwerpen maken Makii producten écht uniek.

Makii is opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer die samen deze gave producten voor kinderen maken. Naast het ontwerpen van hun eigen producten gaan ze ook samen met opdrachtgevers als het Rijksmuseum, de Rotterdampas, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein het avontuur aan. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantiek uit blik

Met je lief op de bank een filmpje aanzetten en daar heerlijk bij wegzwijmelen. We hebben allemaal onze romantische favorieten, welke films vind jij het allerliefst Annewil?

Hapje bij je verjaardag

Jij geeft een feestje en je hebt geeeeen idee wat je je gasten moet voorschotelen. Chips is te afgezaagd, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan.

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.

Is jouw kind OERRR?

Voor kinderen die wel houden van wat stampen in een plas, is er OERRR van Natuurmonumenten.