Kleuren met Makii

Laat je creativiteit los

Ga mee op kleuravontuur

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken'! De Makii collectie bestaat uit: ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’. De simpele maar leuke ontwerpen maken Makii producten écht uniek.

Makii is opgericht door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer die samen deze gave producten voor kinderen maken. Naast het ontwerpen van hun eigen producten gaan ze ook samen met opdrachtgevers als het Rijksmuseum, de Rotterdampas, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein het avontuur aan. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leer cocktails maken van een pro

Wanneer je trek krijgt in cocktails weet je dat het hoogtepunt van de avond niet ver weg is.

Interieur inspiratie ligt op straat

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt... De tip van Louise slaat alleen alles... 

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.

Volledig kerstdiner in een doos

Kerst. Allemaal leuk en aardig, maar ook een heel gedoe. Want: kerstdiners, kerstoutfits, kerstversieringen. Het is allemaal veel werk! Gelukkig is daar LeBox, de oplossing voor een deel van je kerststress. Met LeBox haal je namelijk een compleet kerstdiner in huis, dat je alleen nog maar hoeft te bereiden.