1 schoen, 5 hakken

Mime et moi

Zo hou je het de hele dag lang vol

We kennen het allemaal, je hebt die prachtige nieuwe pumps aan, maar je houdt het er nooit niet de hele dag op vol. En dus doe je maar weer je saaie gympen aan.

Met de schoenen van Mime et moi hoef je die keus niet meer te maken. Deze schoenen zijn de droom voor iedere vrouw. Je hebt één schoen waar je vijf verschillende soorten hakken onder kunt klikken. Zo kun je je aanpassen aan elke situatie en stemming. Voor welke hak ga jij? Stiletto hoog, stiletto medium, blokhak hoog, blokhak medium of blokhak vlak? Elke schoen krijgt standaard een blokhak vlak en een andere hak naar keuze.

Mime et moi is een Duits schoenenmerk, opgericht in München. De schoenen zijn met zorg gemaakt in Spanje, met echt leer en een speciaal ontworpen hiel waar je de verschillende hakken op klikt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Niet voor gladjakkers

Voor iedere baard- en snorremans heeft Gaaf Geschoren de juiste gear om de gezichtsbeharing een beetje in toom te houden. 

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin. 

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

De gadget-freak

iPhone na iPhone, stereoset na stereoset en ook het knutselen aan de computer kan jouw vader niet laten.