1 schoen, 5 hakken

Mime et moi

Zo hou je het de hele dag lang vol

We kennen het allemaal, je hebt die prachtige nieuwe pumps aan, maar je houdt het er nooit niet de hele dag op vol. En dus doe je maar weer je saaie gympen aan.

Met de schoenen van Mime et moi hoef je die keus niet meer te maken. Deze schoenen zijn de droom voor iedere vrouw. Je hebt één schoen waar je vijf verschillende soorten hakken onder kunt klikken. Zo kun je je aanpassen aan elke situatie en stemming. Voor welke hak ga jij? Stiletto hoog, stiletto medium, blokhak hoog, blokhak medium of blokhak vlak? Elke schoen krijgt standaard een blokhak vlak en een andere hak naar keuze.

Mime et moi is een Duits schoenenmerk, opgericht in München. De schoenen zijn met zorg gemaakt in Spanje, met echt leer en een speciaal ontworpen hiel waar je de verschillende hakken op klikt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je eigen jurk ontwerpen

Online je eigen jurk ontwerpen. Dat kan. Kies het model, de kleur en leuke details. Beat the Top Designer.

Ultieme budgetrecepten

Besparen op eten was nog nooit zo leuk! En lekker. Als ex-student kent Leonie de geheimen van het budgetkoken. Lees en kokkerel.

Favoriete plekjes van Marloes

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

Totem Cups

Als je na het afwassen niet gelijk je opgestapelde glazen wilt opruimen, komen deze Totem Cups erg goed van pas.