1 schoen, 5 hakken

Mime et moi

Zo hou je het de hele dag lang vol

We kennen het allemaal, je hebt die prachtige nieuwe pumps aan, maar je houdt het er nooit niet de hele dag op vol. En dus doe je maar weer je saaie gympen aan.

Met de schoenen van Mime et moi hoef je die keus niet meer te maken. Deze schoenen zijn de droom voor iedere vrouw. Je hebt één schoen waar je vijf verschillende soorten hakken onder kunt klikken. Zo kun je je aanpassen aan elke situatie en stemming. Voor welke hak ga jij? Stiletto hoog, stiletto medium, blokhak hoog, blokhak medium of blokhak vlak? Elke schoen krijgt standaard een blokhak vlak en een andere hak naar keuze.

Mime et moi is een Duits schoenenmerk, opgericht in München. De schoenen zijn met zorg gemaakt in Spanje, met echt leer en een speciaal ontworpen hiel waar je de verschillende hakken op klikt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?

DIY Hennahanden

Hennatattoes zijn prachtig, en helemaal niet zo ingewikkeld als ze eruit zien. Ook eens rondlopen als een Oosterse schone? Volg dan de volgende stappen:

Refresh je inspiratie

Op Manners.nl deelt Mitchell de interessantste informatie voor de man. Maar waar komt die oneindige inspiratie vandaan?

Broek wordt rok

Wacht nog heel even met het wegdoen van je oude kleding want bij Recycle Your Wardrobe kunnen ze je precies vertellen wat je er nog mee kunt doen.