1 schoen, 5 hakken

Mime et moi

Zo hou je het de hele dag lang vol

We kennen het allemaal, je hebt die prachtige nieuwe pumps aan, maar je houdt het er nooit niet de hele dag op vol. En dus doe je maar weer je saaie gympen aan.

Met de schoenen van Mime et moi hoef je die keus niet meer te maken. Deze schoenen zijn de droom voor iedere vrouw. Je hebt één schoen waar je vijf verschillende soorten hakken onder kunt klikken. Zo kun je je aanpassen aan elke situatie en stemming. Voor welke hak ga jij? Stiletto hoog, stiletto medium, blokhak hoog, blokhak medium of blokhak vlak? Elke schoen krijgt standaard een blokhak vlak en een andere hak naar keuze.

Mime et moi is een Duits schoenenmerk, opgericht in München. De schoenen zijn met zorg gemaakt in Spanje, met echt leer en een speciaal ontworpen hiel waar je de verschillende hakken op klikt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wie kookt? Tante Bep!

Een lieve tante die voor je zorgt en altijd wat lekkers voor je heeft: zo moet je Tante Bep een beetje zien.

Het perfecte toetje

Hoe doen ze dat toch, die Parijse dames? Ze hebben de lekkerste toetjes ter wereld en toch dijen ze niet vervaarlijk uit. Misschien kunnen we daar nog eens een leuke tip over schrijven? Tot die tijd legt Monique uit dat zo’n lekker Parijs’ toetje helemaal niet moeilijk te maken is. De kok met drie linkerhanden voorziet Monique van een nóg eenvoudiger receptje.

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Crea Bea cursussen

Mooie dingen maken is mooi, maar soms is het handig om een eerste opstapje te krijgen in de vorm van een cursus. Henriette Klein van Metdehand legt uit.