StoryTiles

Zeg het met een tegel

Hollandse Witjes vol verhalen

StoryTiles zijn miniatuur verhalen gemaakt op Hollandse Witjes (een hele simpele, witte vierkante tegel).  Kunstenaar Marga van Oers geeft oude tegels een nieuw leven door ze te beschilderen met leuke, humoristische tekeningen. Op deze manier vertelt elke tegel een eigen verhaal. Naast kunst op tegels, maakt Marga ook prachtige kaarten en StoryWood, beschilderde stukken hout.

StoryTiles zijn super leuk als cadeau! Wie ga jij blij maken met een vrolijke tegel?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.

Zo worden je kinderen alleseters

Dulden jouw kinderen alleen patat, pizza en pannenkoeken? Maak van je koters alleseters met deze slimme trucs van Maud. Nog even en ze komen bedelen om spruitjes.

Remy in de Italiaanse keuken

Remy heeft het razend druk met Festina Lente Collective, maar tussendoor houdt hij er ook nog van om lekker te koken – al is dat naar eigen zeggen niet één van zijn grootste talenten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. En hij houdt ’t simpel.

Knutseltips voor kleintjes

We weten niet of Van Gogh vroeger ook al gestimuleerd werd om veel te tekenen, maar we weten wél dat kindertekeningen gewoon de allerbeste kunst voor aan de muur vormen. Hoe je die kunstzinnigheid aanwakkert?