Champing

Church Camping

Slapen op heilige grond

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden. Je hebt de kerk helemaal voor jezelf, dus klim in de torens, speel op het orgel en niet te vergeten, speel verstoppertje. Voor 55 pond per persoon per nacht kun je in een van deze kerken overnachten, plus er zit een heerlijk ontbijtje bij inbegrepen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hier vind je de perfecte trouwring

Een trouwring vinden is het serieuze werk. Inge tipt je een geweldige juwelier. 

Dineren volgens ’t boekje

Een boek kan je op vele manieren inspireren, dus ook op culinair gebied. Chantal Hintze lust in ieder geval wel pap van boeken en kwam met The Bookish Banquet: een literaire eetclub. 

Samen balletten

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden.

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag.