Champing

Church Camping

Slapen op heilige grond

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden. Je hebt de kerk helemaal voor jezelf, dus klim in de torens, speel op het orgel en niet te vergeten, speel verstoppertje. Voor 55 pond per persoon per nacht kun je in een van deze kerken overnachten, plus er zit een heerlijk ontbijtje bij inbegrepen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fluisterboottocht door de Biesbosch

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. 

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vraag een kind hoe het in aanraking komt met natuur en de kans is groot dat er een tablet tevoorschijn komt. Dat kan een stuk directer. Debby tipt het kindvriendelijke Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Cursus partnermassage

Voel niet langer zonder doel en leer de basis van het masseren tijdens een cursus partnermassage...

Bezoek Anne Frank met een Occulus Rift

Bezoekers van het Anne Frank Huis die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunnen nu Anne Franks onderduikplek virtueel bezoeken. Dankzij een speciale 360 graden virtual reality rondleiding kunnen ze ervaren hoe het Achterhuis eruit ziet zonder de smalle trap op te hoeven.