Champing

Church Camping

Slapen op heilige grond

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden. Je hebt de kerk helemaal voor jezelf, dus klim in de torens, speel op het orgel en niet te vergeten, speel verstoppertje. Voor 55 pond per persoon per nacht kun je in een van deze kerken overnachten, plus er zit een heerlijk ontbijtje bij inbegrepen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?