Soundtreks

Met je koptelefoon op fietsavontuur

Augmented reality via je oren

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt.   

Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. Er zijn allerlei verschillende Soundtreks die je kunt volgen in verschillende steden, lopend of op de fiets. Tijdens de Soundtreks word je steeds gevraagd om een keuze te maken, deze keuzes hebben verschillende gevolgen, routes en eindes. De geluidstochten zijn goed getimed en reageren op wat je doet. De tocht kan gaan over allerlei verschillende dingen als de geschiedenis, mensen en hun verhalen, de omgeving en ruimtelijke inrichting, de associaties van de makers en zintuiglijke cadeautjes onderweg,

Je vindt nu al tochten in Den Bosch, Boxtel-Noord, Harderwijk en Engelen dorp & Haverleij. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een tocht kunt volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De meest indrukwekkende boeken ooit

In de trein, in bed, op het strand of op een kleedje in het park: lezen kan altijd en overal en is – op voorwaarde dat je een puik boek te pakken hebt – een van de fijnste dingen om te doen. Welke exemplaren hebben veel indruk op Maurice gemaakt en waarom?

Pareltjes van Brabant

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

Maak je eigen WhatsApp speurtocht

Zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Of dan op zijn minst een partij waar de volgende dag nog om gelachen wordt en maak je eigen WhatsApp speurtocht...

Water uit een vlesje

Goed drinken is belangrijk. Helemaal als je actief bezig bent. Water is de beste én goedkoopste oplossing.