Soundtreks

Met je koptelefoon op fietsavontuur

Augmented reality via je oren

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt.   

Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. Er zijn allerlei verschillende Soundtreks die je kunt volgen in verschillende steden, lopend of op de fiets. Tijdens de Soundtreks word je steeds gevraagd om een keuze te maken, deze keuzes hebben verschillende gevolgen, routes en eindes. De geluidstochten zijn goed getimed en reageren op wat je doet. De tocht kan gaan over allerlei verschillende dingen als de geschiedenis, mensen en hun verhalen, de omgeving en ruimtelijke inrichting, de associaties van de makers en zintuiglijke cadeautjes onderweg,

Je vindt nu al tochten in Den Bosch, Boxtel-Noord, Harderwijk en Engelen dorp & Haverleij. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een tocht kunt volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips van schoonmaakdiva Anita

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

Park Sonsbeek tour

Maak een sprookjesachtige wandeling met gids door één van de mooiste parken van Nederland: Park Sonsbeek.

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Een dagje wandelen in Brabant

Wil je Brabant te voet of op de fiets ontdekken? Download dan eerst even de gratis iPhone app Brabant Vertelt.