Soundtreks

Met je koptelefoon op fietsavontuur

Augmented reality via je oren

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt.   

Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. Er zijn allerlei verschillende Soundtreks die je kunt volgen in verschillende steden, lopend of op de fiets. Tijdens de Soundtreks word je steeds gevraagd om een keuze te maken, deze keuzes hebben verschillende gevolgen, routes en eindes. De geluidstochten zijn goed getimed en reageren op wat je doet. De tocht kan gaan over allerlei verschillende dingen als de geschiedenis, mensen en hun verhalen, de omgeving en ruimtelijke inrichting, de associaties van de makers en zintuiglijke cadeautjes onderweg,

Je vindt nu al tochten in Den Bosch, Boxtel-Noord, Harderwijk en Engelen dorp & Haverleij. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een tocht kunt volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ouderwets gezellig varen: Amsterdam Boat Club

De Amsterdamse grachten tippen als leuk ding is niet echt verrassend. Maar wel als je het doet op de manier van Lina. Zij is namelijk fan van een bijzonder bootverhuurbedrijfje... 

Vrind gezocht

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

PopinnPark

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen.