Soundtreks

Met je koptelefoon op fietsavontuur

Augmented reality via je oren

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt.   

Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. Er zijn allerlei verschillende Soundtreks die je kunt volgen in verschillende steden, lopend of op de fiets. Tijdens de Soundtreks word je steeds gevraagd om een keuze te maken, deze keuzes hebben verschillende gevolgen, routes en eindes. De geluidstochten zijn goed getimed en reageren op wat je doet. De tocht kan gaan over allerlei verschillende dingen als de geschiedenis, mensen en hun verhalen, de omgeving en ruimtelijke inrichting, de associaties van de makers en zintuiglijke cadeautjes onderweg,

Je vindt nu al tochten in Den Bosch, Boxtel-Noord, Harderwijk en Engelen dorp & Haverleij. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een tocht kunt volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amai, Antwerpen

Wist je dat je vanuit Utrecht met de auto sneller in Antwerpen bent dan in Groningen?

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..

It giet oan!

We vroegen Nynke wat haar favoriete wieler-event is. Dat is geen moeilijke vraag als je uit het hoge Noorden komt. De fiets wordt volgens Nynke te weinig gebruikt en daar moet verandering in komen..

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?