Luxe Lunch Express

Dit treinseizoen!

Stomende lunch op de rails

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Reis je mee in een 100 jaar oude stoomtram? De tocht begint in Hoorn en stoomt door naar Medemblik. Hier kun je bijvoorbeeld met de veerboot naar Enkhuizen om het Zuiderzeemuseum te bezoeken. Of maak een retourrit met de stoomtram van Medemblik terug naar Hoorn.

De lunch bestaat onder andere uit een heerlijk glas aperitief, bloemkoolsoep met truffel, luxe sandwiches, muffins, belegde bolletjes en een fris toetje. De lunch bevat verschillende West-Friese streekproducten.

De Luxe Lunch Express vertrekt op de volgende zondagen in 2016:

  • 12 juni
  • 21 augustus
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 16 oktober

Vooraf wel even reserveren. Kijk hier voor meer informatie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schatkamer Amsterdam

In de oude goudkluis van Amsterdam ligt 35 kilometer aan geluids-, film- en fotoarchieven, miljoenen kaarten, tekeningen en prenten. Een mooi kijkje in de historie van onze hoofdstad.

Yogavakantie

Op vakantie doe je even helemaal niets behalve lekker uitrusten en opladen. En als je vakantie nou combineert met yoga, heb je een gouden duo te pakken.

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.

Stomen in het hooi

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit.