Luxe Lunch Express

Dit treinseizoen!

Stomende lunch op de rails

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Reis je mee in een 100 jaar oude stoomtram? De tocht begint in Hoorn en stoomt door naar Medemblik. Hier kun je bijvoorbeeld met de veerboot naar Enkhuizen om het Zuiderzeemuseum te bezoeken. Of maak een retourrit met de stoomtram van Medemblik terug naar Hoorn.

De lunch bestaat onder andere uit een heerlijk glas aperitief, bloemkoolsoep met truffel, luxe sandwiches, muffins, belegde bolletjes en een fris toetje. De lunch bevat verschillende West-Friese streekproducten.

De Luxe Lunch Express vertrekt op de volgende zondagen in 2016:

  • 12 juni
  • 21 augustus
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 16 oktober

Vooraf wel even reserveren. Kijk hier voor meer informatie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Sint op recept

Laatst mochten we op de redactie genieten van een heerlijke gevulde speculaas. Wij vonden hem te lekker om jullie te onthouden.

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

Word een beter mens met Lift.do

Moet je vandaag nog sporten, gezond eten, je ouders bellen en iets liefs kopen voor je verkering, maar ontbreekt het je aan motivatie? Dan is Lift.do iets voor jou. Er is een website én een app van. App-fanaat Milan van den Bovenkamp gebruikt de laatste.