Luxe Lunch Express

Dit treinseizoen!

Stomende lunch op de rails

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Reis je mee in een 100 jaar oude stoomtram? De tocht begint in Hoorn en stoomt door naar Medemblik. Hier kun je bijvoorbeeld met de veerboot naar Enkhuizen om het Zuiderzeemuseum te bezoeken. Of maak een retourrit met de stoomtram van Medemblik terug naar Hoorn.

De lunch bestaat onder andere uit een heerlijk glas aperitief, bloemkoolsoep met truffel, luxe sandwiches, muffins, belegde bolletjes en een fris toetje. De lunch bevat verschillende West-Friese streekproducten.

De Luxe Lunch Express vertrekt op de volgende zondagen in 2016:

  • 12 juni
  • 21 augustus
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 16 oktober

Vooraf wel even reserveren. Kijk hier voor meer informatie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.

Laat je profielfoto natekenen door een onbekende

Benieuwd hoe anderen jou zien op basis van je profielfoto? Laat je natekenen door een vreemde.

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

Kanovaren in Amsterdam

Een prachtig natuurgebied net boven Amsterdam. Daar wil je niet naartoe rijden in je diesel. Geniet van het groen net buiten de stad en ga bijvoorbeeld lekker kanovaren.