Luxe Lunch Express

Dit treinseizoen!

Stomende lunch op de rails

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Reis je mee in een 100 jaar oude stoomtram? De tocht begint in Hoorn en stoomt door naar Medemblik. Hier kun je bijvoorbeeld met de veerboot naar Enkhuizen om het Zuiderzeemuseum te bezoeken. Of maak een retourrit met de stoomtram van Medemblik terug naar Hoorn.

De lunch bestaat onder andere uit een heerlijk glas aperitief, bloemkoolsoep met truffel, luxe sandwiches, muffins, belegde bolletjes en een fris toetje. De lunch bevat verschillende West-Friese streekproducten.

De Luxe Lunch Express vertrekt op de volgende zondagen in 2016:

  • 12 juni
  • 21 augustus
  • 28 augustus
  • 25 september
  • 16 oktober

Vooraf wel even reserveren. Kijk hier voor meer informatie.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High tea'en bij Gebr. Niemeijer

Kijk, we kunnen natuurlijk allemaal net als Victoria Koblenko de auto inspringen om macarons te halen bij Ladurée.

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Samen balletten

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden.

Ieniemienie snoepwinkeltje

In de binnenstad van Utrecht, tussen Hoogt en de Lange Jansstraat, staat een klein huisje uit de 17e eeuw. Het is een piepklein snoep- en kruidenierswinkeltje en zodra je hier binnenstapt ga je een paar eeuwen terug in de tijd