Modern Comtemporary Museum

Moderne kunst op het Museumplein

Van Banksy tot Andy Warhol

Het MOCO museum opende in april 2016 zijn deuren voor het publiek. MOCO zorgt ervoor dat moderne en eigentijdse kunst nu door iedereen gezien kan worden. Zo vind je er bijvoorbeeld ook street art. Ze hebben geen vaste collectie, maar genoeg tentoonstellingen om je te inspireren. Het museum zit in de prachtige Villa Alsberg die tussen het Rijks en het Van Goghmuseum in ligt. Laat je verassen! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De vijf leukste Nederlandse kinderfestivals

In de zomer hoef je je op festivalgebied écht niet te vervelen. Elk weekend zijn er in Nederland tientallen (wat? honderden!) om uit te kiezen. Maar welke zijn nou óók leuk voor de kleintjes? Naar deze festivals kun je je kroost met een gerust hart meenemen. 

De ideale vakantiedag van Lotte

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Lotte zou doen! 

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle.