Modern Comtemporary Museum

Moderne kunst op het Museumplein

Van Banksy tot Andy Warhol

Het MOCO museum opende in april 2016 zijn deuren voor het publiek. MOCO zorgt ervoor dat moderne en eigentijdse kunst nu door iedereen gezien kan worden. Zo vind je er bijvoorbeeld ook street art. Ze hebben geen vaste collectie, maar genoeg tentoonstellingen om je te inspireren. Het museum zit in de prachtige Villa Alsberg die tussen het Rijks en het Van Goghmuseum in ligt. Laat je verassen! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf. 

De Leukste dates

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet. 

Modestad Amsterdam

Als echt modemeisje weet Anna als geen ander waar je wezen moet voor de fijnste pasvormen en laatste trends. Wat zijn volgens haar de ultieme modesteden, en waar kun je online het beste terecht met je honger naar nieuwe favorieten?

Nederlands Leder en Schoenen Museum

Mensen met een schoenenfetisj opgelet: in Waalwijk staat een museum tjokvol mooie muiltjes en meerstunning schoeisel.