Kunst aan je voeten

Van Ajax en tulpen tot van Gogh

Speciaal voor mannen

‘Schoenen voor mannen die gezien willen worden’! Met een uniek paar schoenen van Custom Comfort moet dit helemaal goed komen. De schoenen hebben een Italiaans uiterlijk en zijn bekleed met een prachtige print op leer. Je kunt hierbij denken aan prints van: Morgan auto’s, de Friese vlag, de Waterpoort, koeien in de wei, van Gogh’s zonnebloemen, tulpen en tekeningen van Herman Brood. De collectie varieert blijft daarom verassen. Wil je je eigen schoenen laten ontwerpen? Ook dat kan gewoon bij Custom Comfort.

Durf jij zulke hippe schoenen aan? Je kunt ze kopen in Sneek en Amstelveen, of bestel ze hier online.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bijzondere muziekblogs

Hoe je tussen de bomen het bos nog kunt zien in de wereld van muziekblogs is soms best lastig. Marcel is streng en deelt alleen de blogs als ze niet alleen over muziek gaan. Hier de blogs die je volgens Marcel echt in de gaten moet houden.. Muziekblogs: ze zijn er in groten getale en ze zijn lang niet allemaal even boeiend. Marcel is daarom streng maar rechtvaardig in zijn selectie van favorieten: als ze niet over muziek gaan en wel over plastic David Bowie-poppen, dan zijn ze door.

Klimpark Funforest

1 procent CLUB

Kennis doneren aan een goed doel? Dat kan. Kies je eigen project uit en houdt rechtstreeks contact met de projecteigenaar.

Jurkjes kopen, jurkjes maken

Wat heb je nou écht nodig voor een romantisch avondje uit? Juist, een eenvoudig maar perfect zittend jurkje. Trudy van ZOOK weet wel waar je die haalt.