Kunst aan je voeten

Van Ajax en tulpen tot van Gogh

Speciaal voor mannen

‘Schoenen voor mannen die gezien willen worden’! Met een uniek paar schoenen van Custom Comfort moet dit helemaal goed komen. De schoenen hebben een Italiaans uiterlijk en zijn bekleed met een prachtige print op leer. Je kunt hierbij denken aan prints van: Morgan auto’s, de Friese vlag, de Waterpoort, koeien in de wei, van Gogh’s zonnebloemen, tulpen en tekeningen van Herman Brood. De collectie varieert blijft daarom verassen. Wil je je eigen schoenen laten ontwerpen? Ook dat kan gewoon bij Custom Comfort.

Durf jij zulke hippe schoenen aan? Je kunt ze kopen in Sneek en Amstelveen, of bestel ze hier online.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Worst day of the year

Op zoek naar een culinair festival dat het net even anders doet? Worst day of the year is een aanrader...

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.

Lief slapen in Haarlem

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel.

Creatief met tape

Wil je je huis een beetje opfleuren, maar heb je geen zin/geld om muren te verven of nieuwe spullen te kopen? Doe ’t met washi tape!