Kunst aan je voeten

Van Ajax en tulpen tot van Gogh

Speciaal voor mannen

‘Schoenen voor mannen die gezien willen worden’! Met een uniek paar schoenen van Custom Comfort moet dit helemaal goed komen. De schoenen hebben een Italiaans uiterlijk en zijn bekleed met een prachtige print op leer. Je kunt hierbij denken aan prints van: Morgan auto’s, de Friese vlag, de Waterpoort, koeien in de wei, van Gogh’s zonnebloemen, tulpen en tekeningen van Herman Brood. De collectie varieert blijft daarom verassen. Wil je je eigen schoenen laten ontwerpen? Ook dat kan gewoon bij Custom Comfort.

Durf jij zulke hippe schoenen aan? Je kunt ze kopen in Sneek en Amstelveen, of bestel ze hier online.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brei eens out of the box

Trends verdwijnen en trends verschijnen. Neem nou breien. Zo’n 10 jaar geleden dacht je waarschijnlijk niet: ‘Wat is grootmoeders toch voor iets leuks voor me aan het breien’, maar tegenwoordig is dat wel anders. Breien is hipper dan ooit. Je ziet het terug in de mode maar ook in interieur. Dus laat die naalden tikken met de volgende tips: 

Losgaan in Jeugdland

Achter het Flevopark ligt misschien wel het best bewaarde geheim van kinderen tot 12 jaar. Op een licht glooiend terrein, diep in Amsterdam-Oost vinden ze alles wat ze nodig hebben voor een stuiterende middag.

Stijlvolle sportkleding

Stijlvolle sportkleding vinden is bepaald geen sinecure. Omdat Sylvia Kirschenmann zich al vier keer charmant door het Nederlands kamioenschap snowboarden gesjeesd heeft vragen we haar om advies:

PopinnPark

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen.