Schattige insta tweeling

Uit Signapore

In grappige outfits

De 8 maanden oude tweeling Leia en Lauren uit Singapore hebben meer volgers dan jij en ik op instagram. De twee worden door hun ouders gefotografeerd in de meest gekke outfits en leuke zettingen. Vader is fotograaf en moeder gek op styling. Verkleed als twee koks staat er naast de foto ‘Did you just say we have to cook our own lunch?!’. 

Klik hier voor het instagram account van de tweeling.  

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kerst in huize Tilli

De kerst is om meerdere redenen een bijzonder feest in huize Tilli. Ten eerste omdat kerstkindje Jet dan jarig is, maar ook omdat Annemieke op kerstavond thuis komt na een week Serious Request. Maar de kerst wordt ook een beetje raar…

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

Bijzondere vintage sieraden

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Je juwelen jeuk wordt gekrabt met deze geweldige sieraden adresjes... 

Wat doe je als het regent

Gelukkig is die tijd van brak in bed liggen op een zondagochtend voorbij. Je hebt inmiddels kleintjes rondlopen dus je zult wat andere dingen ondernemen dan 10 jaar geleden. Dit is zoveel lekkerder, samen met je kinderen genieten van je vrije regenachtige zondag.