Papaklas

Voorlichting voor bijna papa's

Met bier, worst en luiers

Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? Wat een hydrofiele doek is?

Zo niet…. Geen probleem, want vanaf nu kun je bij de Papaklas een cursus volgen. Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren vaders wat je als aanstaande vader in 2016 zou moeten weten.  Samen met een klein groepje andere aanstaande vaders hoor je alles over zwangerschap en het vader worden. Dit is namelijk niet zomaar iets, het is een ‘life changing moment’ en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn.

Aanstaande moeders, jullie kunnen je partner ook opgeven!

Kijk hier voor meer informatie. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wonen in de jaren '50

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West.

Leuke app: Forest

Het motto van deze app is ‘Stop phubbing!’, ofwel: stop met je telefoon klooien als je in gezelschap bent, eigenlijk moet studeren, of geconcentreerd wilt werken.

Spelenderwijs proeven met Mangigi

Hannelore was als kind niet gek op groente. Drie keer raden waar haar dochtertje ook niks van moet hebben. Herkenbaar? Gelukkig heeft Hannelore hier iets op gevonden...

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs.