Papaklas

Voorlichting voor bijna papa's

Met bier, worst en luiers

Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? Wat een hydrofiele doek is?

Zo niet…. Geen probleem, want vanaf nu kun je bij de Papaklas een cursus volgen. Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren vaders wat je als aanstaande vader in 2016 zou moeten weten.  Samen met een klein groepje andere aanstaande vaders hoor je alles over zwangerschap en het vader worden. Dit is namelijk niet zomaar iets, het is een ‘life changing moment’ en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn.

Aanstaande moeders, jullie kunnen je partner ook opgeven!

Kijk hier voor meer informatie. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Familieweekend op een caribbean boerderij

Zin om met de familie even uit te razen op ’t platteland? Stap in de auto en rij naar Hemelum in het zuidwesten van Friesland. Hier vind je It Flinkeboskje: een prachtige oude boerderij, omgetoverd tot luxe groepsaccommodatie. 

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...

Goede opvoeding?

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

Workshop relaxt moederen

Het is niet niks, dat moeder zijn. En het is wel: een hoop balletjes tegelijkertijd in de lucht houden.