Papaklas

Voorlichting voor bijna papa's

Met bier, worst en luiers

Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? Wat een hydrofiele doek is?

Zo niet…. Geen probleem, want vanaf nu kun je bij de Papaklas een cursus volgen. Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren vaders wat je als aanstaande vader in 2016 zou moeten weten.  Samen met een klein groepje andere aanstaande vaders hoor je alles over zwangerschap en het vader worden. Dit is namelijk niet zomaar iets, het is een ‘life changing moment’ en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn.

Aanstaande moeders, jullie kunnen je partner ook opgeven!

Kijk hier voor meer informatie. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag. 

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.