Love letters

Slapen in de O van Ohlala

BOTEL Amsterdam

Je ziet ‘m praktisch al vanaf CS liggen, het BOTEL aan de NDSM-werf in Amsterdam. Een hartstikke groot schip, omgebouwd tot driesterrenhotel. Tot zover al helemaal leuk. Maar wist je eigenlijk dat je kunt slapen in die gekke grote letters bovenop het schip? Die samen het woord BOTEL vormen? De letters zijn 6,5 meter hoog en daarom hebben de ontwerpers helemaal los kunnen gaan. Zo heeft de ene letter een halfpipe en skateboards ‘aan boord’ en de andere een eigen bioscoopzaaltje met films uit EYE. Perfect voor een romantische getaway, dachten we zo.

Je kunt de kamers boeken via de site van het BOTEL.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amsterdam Anders

Ben je de geijkte plekken in Amsterdam ’n beetje zat en wil je wat anders zien dan de Wallen, Kalverstraat en de Dam? Ga dan ‘ns streetart kijken met een lokale kunstenaar.

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!

Toomler

Zin in een avondje lachen, gieren en brullen? Dan is Toomler zeker een aanrader

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.