Love letters

Slapen in de O van Ohlala

BOTEL Amsterdam

Je ziet ‘m praktisch al vanaf CS liggen, het BOTEL aan de NDSM-werf in Amsterdam. Een hartstikke groot schip, omgebouwd tot driesterrenhotel. Tot zover al helemaal leuk. Maar wist je eigenlijk dat je kunt slapen in die gekke grote letters bovenop het schip? Die samen het woord BOTEL vormen? De letters zijn 6,5 meter hoog en daarom hebben de ontwerpers helemaal los kunnen gaan. Zo heeft de ene letter een halfpipe en skateboards ‘aan boord’ en de andere een eigen bioscoopzaaltje met films uit EYE. Perfect voor een romantische getaway, dachten we zo.

Je kunt de kamers boeken via de site van het BOTEL.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. 

Pssst... Ga je mee fluisteren?

Als je elkaar eens diep in de ogen wil kijken, doe je dat natuurlijk het best in een romantische setting.

Bilder & De Clerq

Na een drukke werkdag nog snel naar je plaatselijke Appie om een soort van verse groenten te halen voor die pasta die je nog snel in elkaar wil flansen waarna je eindelijk om 8 uur aan tafel kunt.

Zeehondensafari

Zeehonden zie je in Pieterburen, maar je kunt ze natuurlijk ook in het wild zien. Tijdens een zeehondensafari.