Van Adelbert tot Zacharias

Swipe je babynaam

Verslavend leuk

Is er een kleine op komst of dromen jullie samen over een mini-me? De conceptie is natuurlijk één ding, en over de bevalling gaan we natuurlijk al helemaal niet beginnen. Maar het állermoeilijkst is misschien wel de naam van jullie toekomstige spruit. Want wat nou als jij als jong meisje al droomde van een dochter die Sophie’tje heet maar hij vasthoudt aan de familienaam Hillegonda? De app BabyNames werkt verrassend simpel. Jullie kiezen allebei namen die je leuk vindt en die lijstjes worden aan elkaar gekoppeld. Jullie kunnen kiezen uit 30.000 namen, dus ga er even voor zitten. Daarna volgt een soort Tinder voor babynamen, jullie swipen eigenlijk door elkaars lijst tot er uiteindelijk een lijst overblijft met namen die jullie allebei leuk vinden. Verslavend, zelfs als er geen baby op komst is!

 

Verkrijgbaar voor iOS en Android. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Jaap is bezet, dames!

Als je met je hoofd op tv bent, krijg je al snel aandacht van het andere geslacht. Jaap vormt daarop geen uitzondering. Hoe gaat hij om met alle versierpogingen?

Poeslieve mannen

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip:hotdudeswithkittens.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vraag een kind hoe het in aanraking komt met natuur en de kans is groot dat er een tablet tevoorschijn komt. Dat kan een stuk directer. Debby tipt het kindvriendelijke Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Samen knutselen

Het is zondag en het regent… Nu kun je natuurlijk samen met de kinders op de bank kruipen en een filmpje aanzetten, maar veel gezelliger is het om samen te knutselen!