Van Adelbert tot Zacharias

Swipe je babynaam

Verslavend leuk

Is er een kleine op komst of dromen jullie samen over een mini-me? De conceptie is natuurlijk één ding, en over de bevalling gaan we natuurlijk al helemaal niet beginnen. Maar het állermoeilijkst is misschien wel de naam van jullie toekomstige spruit. Want wat nou als jij als jong meisje al droomde van een dochter die Sophie’tje heet maar hij vasthoudt aan de familienaam Hillegonda? De app BabyNames werkt verrassend simpel. Jullie kiezen allebei namen die je leuk vindt en die lijstjes worden aan elkaar gekoppeld. Jullie kunnen kiezen uit 30.000 namen, dus ga er even voor zitten. Daarna volgt een soort Tinder voor babynamen, jullie swipen eigenlijk door elkaars lijst tot er uiteindelijk een lijst overblijft met namen die jullie allebei leuk vinden. Verslavend, zelfs als er geen baby op komst is!

 

Verkrijgbaar voor iOS en Android. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speelparadijs De Koperen Ezel

Kinderboerderij De Koperen Ezel in het immer pittoreske Epe is op meerdere fronten ‘ezeltastisch’ 

Leuke app: Tripr

Stel je gaat alleen op reis of op vakantie en hebt zin om nieuwe vrienden te maken. Waarom begin je dan niet alvast met zoeken? 

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

De leukste cadeaus voor kinderen

Als het gaat om speelgoed en spullen, weten kinderen precies wat ze willen.