Van Adelbert tot Zacharias

Swipe je babynaam

Verslavend leuk

Is er een kleine op komst of dromen jullie samen over een mini-me? De conceptie is natuurlijk één ding, en over de bevalling gaan we natuurlijk al helemaal niet beginnen. Maar het állermoeilijkst is misschien wel de naam van jullie toekomstige spruit. Want wat nou als jij als jong meisje al droomde van een dochter die Sophie’tje heet maar hij vasthoudt aan de familienaam Hillegonda? De app BabyNames werkt verrassend simpel. Jullie kiezen allebei namen die je leuk vindt en die lijstjes worden aan elkaar gekoppeld. Jullie kunnen kiezen uit 30.000 namen, dus ga er even voor zitten. Daarna volgt een soort Tinder voor babynamen, jullie swipen eigenlijk door elkaars lijst tot er uiteindelijk een lijst overblijft met namen die jullie allebei leuk vinden. Verslavend, zelfs als er geen baby op komst is!

 

Verkrijgbaar voor iOS en Android. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De origineelste kerstcadeaus

Volgens Loes schuilt er diep in iedere persoon een kunstenaar die zich best op een cadeautje uit kan leven. Snel een cadeautje in de winkel scoren is geen goed excuus meer, zo maak je je eigenste Limited Edition!

Maak online je reisdagboek

Tijdens je reis weet je ‘t zeker: dit ga je de rest van je leven onthouden. Je weet precies welke dag je wat hebt gedaan, wat je hebt gegeten, wie je hebt ontmoet, welke avonturen je hebt beleefd… maar een jaar later ben je stiekem toch de helft alweer kwijt.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.

Slapen in een bunker

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker.