Klassieke klanken

Heerlijk ontspannen

Het Muzieklokaal

Het Muzieklokaal in Utrecht is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. En geloof ons, da’s niet oubollig maar gewoon heel erg relaxed. Naast een menukaart heb je ook een muziekkaart. Hoor je iets wat je mooi vindt, dan helpen ze je verder; alle muziek is namelijk te koop. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens.

Het Muzieklokkal

Bemuurde Weerd OZ 13

Utrecht

www.hetmuzieklokaal.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dickensmuseum

Je zou denken dat je voor een Charles Dickens Museum naar Engeland moet afreizen. Maar als je benieuwd bent naar de verhalen achter deze grootse Engelse auteur, dan kun je ook gewoon in Bronkhorst terecht.

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Affichemuseum in Hoorn

In hartje centrum van Hoorn vind je het Nederlands Affichemuseum. Dit museum toont de schoonheid van ‘de kunst van de straat’ en showt je talrijke kekke affiches.