Eerste popsicle bar van NL

Alle gekheid op een stokje

IJsmanschap

In wereldsteden als New York en Tokio zijn ze al een hit. Maar eindelijk is de ambachtelijke popsicle - of ijslolly - in Amsterdam gearriveerd. IJsmanschap is de eerste popsicle bar van Nederland. Kies je popsicle – van champagne-framboos tot Vietnamese iced koffie - en bedek ‘m naar gelieven met een flinke laag chocolade en gekarameliseerde en geroosterde nootjes. Laat de zomer maar komen!

IJsmanschap

Van Spilbergenstraat 2 hs

1057 RG Amsterdam

www.ijsmanschap.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Portugees in Rotterdam

Vandaag is rood, de kleur van…Tinto! Tinto is een restaurant, gevestigd in het vuurrode lichtschip in het centrum van Rotterdam. Niet te missen!

Restaurant Meatballs

Een ode aan de gehaktbal, met of zonder vlees. Bij Meatballs kun je terecht voor de allerlekkerste gehaktballen.

De beste poffertjestent

Boris is DJ en houdt van lekker eten. Als kind van een kok kom je al op jonge leeftijd op verschillende plekken met het lekkerste eten. Poffertjes hebben altijd nog een magische aantrekkingskracht op hem. 

Andere Tijden in Orvelte

Vind je het moderne leven te druk, te veel, te hard en te snel? Ga dan als de wiedeweerga naar Orvelte. En wandel tussen rietgedekte Saksische boerderijen zomaar meer dan honderd jaar terug in de tijd.