Tips van schoonmaakdiva Anita

Voor de voorjaarschoonmaak

Zo ga je schoon de lente in

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

  1. Slaap lekker uit. Schoonmaken is erg vermoeiend, dus zorg dat je goed uitgerust bent. Check daarna eerst je schoonmaakkast om te zien of je alles in huis hebt. Niets is zo vervelend als halverwege naar de supermarkt moeten als je net zo fijn bezig bent met boenen.
  2. Trommel je vrienden op of zoek een afspeellijst vol dweilmuziek. Samen schoonmaken is namelijk sneller én leuker dan alleen.
  3. Opruimen zul je! Minder troep = minder schoonmaken. Win, win lijkt ons!
  4. Werk systematisch: Werk kamer voor kamer, ga van droog naar nat, werk van boven naar beneden en van links naar rechts. 
  5. Klaar? De lente begin je extra fijn met een make-over voor jezelf. Gooi een nieuw kleurtje in je haar of stouw je huis vol met bloemen.

Laat die lente maar komen! Meer schoonmaaktips nodig? Schoonmaakdiva Anita deelt meer tips op de Facebookpagina van Gom Schoonhouden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kleurrijke stappers voor heren

Heren opgelet! (Maar dames stiekem ook) Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen, dan ben je bij Mascolori aan het goede adres.

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.