Bungalup Festival

Crazy Center Parcs

Magisch

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

“Wat ik echt een van de nieuwste en leukste concepten vind is Bungalup. Een festival in de winter in Center Parcs dat een weekend lang duurt. De programmering is niet geheel commercieel en heeft nog best wat edge. En dat op verschillende locaties in dat park. Zo leuk! Afgelopen februari was de eerste en het had ontzettend gesneeuwd. Daardoor werd het erg magisch. Met de kou buiten en binnen feesten in een zwembad, conferentiecentrum of op de verschillende horecaplekken daar. Echt te gek! Het publiek was ook van alles door elkaar. Ik had zelfs mijn hondje Kees meegenomen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geniet van Utrecht

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten.

Champing

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden.

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Een WOLF in Amsterdam

Een atelier voor kunstzinnig eten, dat is WOLF atelier in Amsterdam. De gerechten én de locatie zijn bijzonder, het atelier is namelijk gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug.