Bungalup Festival

Crazy Center Parcs

Magisch

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

“Wat ik echt een van de nieuwste en leukste concepten vind is Bungalup. Een festival in de winter in Center Parcs dat een weekend lang duurt. De programmering is niet geheel commercieel en heeft nog best wat edge. En dat op verschillende locaties in dat park. Zo leuk! Afgelopen februari was de eerste en het had ontzettend gesneeuwd. Daardoor werd het erg magisch. Met de kou buiten en binnen feesten in een zwembad, conferentiecentrum of op de verschillende horecaplekken daar. Echt te gek! Het publiek was ook van alles door elkaar. Ik had zelfs mijn hondje Kees meegenomen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

De Groene Meisjes

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!