Bungalup Festival

Crazy Center Parcs

Magisch

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

“Wat ik echt een van de nieuwste en leukste concepten vind is Bungalup. Een festival in de winter in Center Parcs dat een weekend lang duurt. De programmering is niet geheel commercieel en heeft nog best wat edge. En dat op verschillende locaties in dat park. Zo leuk! Afgelopen februari was de eerste en het had ontzettend gesneeuwd. Daardoor werd het erg magisch. Met de kou buiten en binnen feesten in een zwembad, conferentiecentrum of op de verschillende horecaplekken daar. Echt te gek! Het publiek was ook van alles door elkaar. Ik had zelfs mijn hondje Kees meegenomen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Prietpraat voor creatieven

Het concept van een Pecha Kucha-avond is heel eenvoudig: deelnemers (uit de creatieve sector) krijgen 6 minuten en 40 seconden om een diavoorstelling van 20 afbeeldingen te tonen en hun product of idee te presenteren.

Toon Amsterdam

Voor de creatieve ondernemers is het soms knap lastig om gezien te worden. Daarom is er TOON, een podiumwinkel in Amsterdam waar al dit talent zijn of haar werk tentoon mag stellen.

Zelf je kleding lazeren

Zelf je eigen kleding laseren en in elkaar zetten, is nu appeltje-eitje. Dit alles aan de hand van de open source patronen. Alles wat je nog moet doen is je maten invullen, patroon opslaan, stof kopen, naar de dichtstbijzijnde fablab gaan, usb'tje erin en na een half uur komt zo je jurk uit de laser. 

De geschiedenis van het communiceren

Praten met je lieve familie in het noorden van het land was lang niet altijd zo makkelijk en snel. Vroeger duurde dat velen malen langer met galopperende paarden en koeriers, postduiven, morsecodes en telegrafen. En nee met dat laatste bedoelen we niet die dagkrant.