Bungalup Festival

Crazy Center Parcs

Magisch

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

“Wat ik echt een van de nieuwste en leukste concepten vind is Bungalup. Een festival in de winter in Center Parcs dat een weekend lang duurt. De programmering is niet geheel commercieel en heeft nog best wat edge. En dat op verschillende locaties in dat park. Zo leuk! Afgelopen februari was de eerste en het had ontzettend gesneeuwd. Daardoor werd het erg magisch. Met de kou buiten en binnen feesten in een zwembad, conferentiecentrum of op de verschillende horecaplekken daar. Echt te gek! Het publiek was ook van alles door elkaar. Ik had zelfs mijn hondje Kees meegenomen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.

Liedjes schrijven

Wat zijn de fijnste plekken om te schrijven en wat zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor het schrijven? “Ik heb sommige teksten geschreven in Hutspot omdat het een van de weinige cafés is waar ik het gevoel heb dat diegene die daar koffie serveert het géén probleem vindt dat je daar met je computer gaat zitten.