PopinnPark

Het perfecte park

Voor het Nederlandse weer

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. Popinnpark staat voor ontmoeten, binnenlopen kan altijd, afspreken met vrienden, spelen met de kinderen, werken en even relaxen in het groen. Wil je picknicken? Zoek dan gewoon een lekker plekje in het gras. Ben je je picknickmand vergeten, geen probleem. Je kunt er namelijk een kopen, vol verse producten van buurtwinkels.

Het is meer dan alleen een park, het is de plek voor kunst, muziek, ontspanning, workshops, maar ook sociaal ondernemen, Urban Farming en sustainability.

Kom jij lekker chillen met je voeten in het gras? Binnen is het warm.

Het park zit op de Middenweg 20 in Amsterdam, vlakbij het Muiderpoortstation.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

Toppers van apps

Festina Lente Collective maakt onder andere apps. En dus zit Remy Harrewijn best wel lekker in die app-wereld. Maar Remy, welke apps vind jij zelf eigenlijk interessant en bijzonder?

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?

Geen zin in Monopoly?

Speel je een potje Monopoly, dan kunnen er twee dingen gebeuren.