PopinnPark

Het perfecte park

Voor het Nederlandse weer

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. Popinnpark staat voor ontmoeten, binnenlopen kan altijd, afspreken met vrienden, spelen met de kinderen, werken en even relaxen in het groen. Wil je picknicken? Zoek dan gewoon een lekker plekje in het gras. Ben je je picknickmand vergeten, geen probleem. Je kunt er namelijk een kopen, vol verse producten van buurtwinkels.

Het is meer dan alleen een park, het is de plek voor kunst, muziek, ontspanning, workshops, maar ook sociaal ondernemen, Urban Farming en sustainability.

Kom jij lekker chillen met je voeten in het gras? Binnen is het warm.

Het park zit op de Middenweg 20 in Amsterdam, vlakbij het Muiderpoortstation.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste muziek apps

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je. 

Voorlezen op afstand

Voorlezen is een knusse bezigheid, maar helaas ook een bezigheid die veel kinderen moeten missen. Voor bijvoorbeeld gescheiden ouders, uitgezonden militairen of geëmigreerde grootouders is het niet altijd mogelijk om hun kind een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!

Extreme sports voor extreme bangeriken

Wil je na een paar jaar intensief korfballen op het hoogste niveau iets anders? Geraldine is gek op extreme sports en tipt er een paar die ook leuk zijn voor mensen die al bang zijn voor het randje van de stoep tijdens het rolschaatsen. Maar of haar suggesties nu echt easy zijn... Wij hebben zo onze twijfels.