PopinnPark

Het perfecte park

Voor het Nederlandse weer

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. Popinnpark staat voor ontmoeten, binnenlopen kan altijd, afspreken met vrienden, spelen met de kinderen, werken en even relaxen in het groen. Wil je picknicken? Zoek dan gewoon een lekker plekje in het gras. Ben je je picknickmand vergeten, geen probleem. Je kunt er namelijk een kopen, vol verse producten van buurtwinkels.

Het is meer dan alleen een park, het is de plek voor kunst, muziek, ontspanning, workshops, maar ook sociaal ondernemen, Urban Farming en sustainability.

Kom jij lekker chillen met je voeten in het gras? Binnen is het warm.

Het park zit op de Middenweg 20 in Amsterdam, vlakbij het Muiderpoortstation.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

De Vreemde Eend

In huiskamercafé De Vreemde Eend zijn er regelmatig optredens van artiesten. Leuk is dat je jezelf ook op kunt geven.