PopinnPark

Het perfecte park

Voor het Nederlandse weer

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. Popinnpark staat voor ontmoeten, binnenlopen kan altijd, afspreken met vrienden, spelen met de kinderen, werken en even relaxen in het groen. Wil je picknicken? Zoek dan gewoon een lekker plekje in het gras. Ben je je picknickmand vergeten, geen probleem. Je kunt er namelijk een kopen, vol verse producten van buurtwinkels.

Het is meer dan alleen een park, het is de plek voor kunst, muziek, ontspanning, workshops, maar ook sociaal ondernemen, Urban Farming en sustainability.

Kom jij lekker chillen met je voeten in het gras? Binnen is het warm.

Het park zit op de Middenweg 20 in Amsterdam, vlakbij het Muiderpoortstation.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hooi-hotel

Als boerenkinderen overnachten in het hooi. Dat kan in het Hooi-hotel, geheel in stijl op de hooizolder. 

Opnieuw familiefoto’s maken

Als je je oude fotoalbums doorbladert is de kans groot dat je redelijk dubbel ligt om de outfits, kapsels en vooral de poses waarin je je als baby, peuter of kleuter gewillig laar fotograferen.

‘Worst workshop ever’

Worstliefhebbers en carnivoren opgelet! Altijd al je eigen sausijsjes of boerenmetworst willen draaien? Dat kan!

De Klankspeeltuin

In de Klankspeeltuin in het Amsterdamse Muziekgebouw aan 't IJ kunnen kinderen muziek maken, zonder dat ze ook maar één noot kunnen lezen.