Op een reis langs sterren en planeten!

Met je kinderen

De ruimte ontdekken

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! 

Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten. Leer alles over de rijke geschiedenis van de ruimtevaart en hoe je een echte André Kuiper kunt worden! Tijdens je bezoek aan Space Expo kun je ook een rondleiding volgen in het ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Je gaat met een ‘Space Train’ een internationaal ruimtestation bekijken, vet cool natuurlijk.

Ook voor kinderfeestjes, informatie voor spreekbeurten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en andere evenementen kun je bij Space Expo terecht.

Space Expo is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn ze ook geopend op maandag. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een modieuze mama word je zo

Als jonge moeder heb je vaak minder tijd voor jezelf. Maar dat betekent helemaal niet dat je er niet meer hip uit kunt zien, vindt Chris. 

Maak je eigen Frozen kerstspel

Het spel zelf werkt zoals boter-kaas-en-eieren, maar in plaats van de rondjes en de kruisjes speel je met rendier Sven en sneeuwpop Olaf.

Kindvriendelijk ravotten

In Berg en Dal (in de buurt van Nijmegen) vind je Amusementspark Tivoli. Dit is de place to be voor kinderen van 2 t/m 10 jaar.

Monsterlijke spinaziesoep

Soms even helemaal geen idee meer hoe jij je kinderen iets fatsoenlijks kunt voeren? Wij wel! Plant ze eerst lekker een middagje achter de tv (vreselijk pedagogisch verantwoord) en kook daarna deze gruwelijk lekkere monstersoep met ze. Wedden dat ze ineens groenten lusten?