Op een reis langs sterren en planeten!

Met je kinderen

De ruimte ontdekken

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! 

Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten. Leer alles over de rijke geschiedenis van de ruimtevaart en hoe je een echte André Kuiper kunt worden! Tijdens je bezoek aan Space Expo kun je ook een rondleiding volgen in het ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Je gaat met een ‘Space Train’ een internationaal ruimtestation bekijken, vet cool natuurlijk.

Ook voor kinderfeestjes, informatie voor spreekbeurten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en andere evenementen kun je bij Space Expo terecht.

Space Expo is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn ze ook geopend op maandag. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pinguin Radio

Ben je dat geouwehoer op die commerciële radiozenders een beetje beu, maar vind je de nummers op Skyradio te gezapig?

Workshop Action Painting

Haal de Karel Appel in je naar boven en volg een workshop Action Painting. Tijdens deze workshop kun je heerlijk smijten, kliederen en kladden met verf.

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...

Maak je eigen kledingstuk

Deze naaiworkshop van naaiZ is voor diegenen die volledig de modetrends volgen, maar liever hun eigen draai aan de trends van tegenwoordig willen geven.