Op een reis langs sterren en planeten!

Met je kinderen

De ruimte ontdekken

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! 

Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten. Leer alles over de rijke geschiedenis van de ruimtevaart en hoe je een echte André Kuiper kunt worden! Tijdens je bezoek aan Space Expo kun je ook een rondleiding volgen in het ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Je gaat met een ‘Space Train’ een internationaal ruimtestation bekijken, vet cool natuurlijk.

Ook voor kinderfeestjes, informatie voor spreekbeurten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en andere evenementen kun je bij Space Expo terecht.

Space Expo is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn ze ook geopend op maandag. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrouwendingen

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media.

Slapen in de kamer van van Gogh

Hoe cool is dit? We kennen allemaal de slaapkamer wel, die door van Gogh geschilderd is. De felle kleuren, de scheve schilderijtjes en het rare perspectief. In Chicago kun je nu via Airbnb voor een prikkie ($10!) slapen in de perfect nagemaakte kamer.

Workshop Lomography

Instagrammetje hier, filtertje daar: we doen allemaal hard ons best om digitale foto’s een ouderwets tintje mee te geven.

Cafés met de beste muziek

Op café gaan is sowieso geen straf, maar als er ook nog een moppie mooie muziek opstaat dan kan de avond helemaal niet meer stuk. Vincent Reinders – oprichter van muziekwebsite 22tracks – weet wel welke plekken hij uitkiest voor zijn portie pils ende patat.