Op een reis langs sterren en planeten!

Met je kinderen

De ruimte ontdekken

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! 

Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten. Leer alles over de rijke geschiedenis van de ruimtevaart en hoe je een echte André Kuiper kunt worden! Tijdens je bezoek aan Space Expo kun je ook een rondleiding volgen in het ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Je gaat met een ‘Space Train’ een internationaal ruimtestation bekijken, vet cool natuurlijk.

Ook voor kinderfeestjes, informatie voor spreekbeurten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en andere evenementen kun je bij Space Expo terecht.

Space Expo is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn ze ook geopend op maandag. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kunst op brood

Laat je inspireren met deze schattige toast kunst en maak zelf van iedere broodmaaltijd iets speciaals.

Ontdekhoek

De Ontdekhoek is een grote werkplaats voor kinderen van 4-14 jaar waar je zelf proefjes mag doen.

Retro camper

Trek je hippiekleding maar aan, want je gaat terug naar de jaren '70 wanneer je overnacht in deze retro camper.

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.