Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Johnny Cash en Alabama Shakes

Stilte kan ik ook waarderen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.

“Ik luister veel naar rock en er zijn verschillende albums van artiesten die ik heb grijsgedraaid op de wat rustigere momenten. Zoals bijvoorbeeld Johnny cash, The Black Keys, Alabama Shakes of The Black Belles. Naar liedjes luisteren vind ik gewoon heerlijk en Johnny Cash kan ook zo lekker rauw zijn. Prachtige stem. Net als die meid van Alabama Shakes, zij is ook zo fantastisch.

Stilte
“Muziek luisteren hangt bij nooit echt samen met periodes of emoties. Een album dat ik twee jaar geleden veel heb geluisterd, kan ik ineens weer weken draaien. Muziek is echt inspiratie voor me, maar stilte kan ik ook waarderen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantiek voor de drukke vrouw

Een verantwoordelijke baan, 1.75 kind, veel vriendschappen en voldoende sporten: het leven van de moderne Nederlandse vrouw is behalve uiteenlopend ook vreselijk druk. Wie zijn relatie dus af en toe wil voorzien van de broodnodige jus, moet dat dus een beetje plannen. Trudy legt uit hoe zij romantiek met het drukke bestaan combineert.

Filmcursus in Utrecht

Wil jij eens wat dieper de filmwereld induiken? Schrijf je dan in voor een filmcursus!

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Workshop tenen lezen

Wat zeggen tenen over je persoonlijkheid? Dat leer je allemaal tijdens een Workshop Tenen Lezen.