Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Johnny Cash en Alabama Shakes

Stilte kan ik ook waarderen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.

“Ik luister veel naar rock en er zijn verschillende albums van artiesten die ik heb grijsgedraaid op de wat rustigere momenten. Zoals bijvoorbeeld Johnny cash, The Black Keys, Alabama Shakes of The Black Belles. Naar liedjes luisteren vind ik gewoon heerlijk en Johnny Cash kan ook zo lekker rauw zijn. Prachtige stem. Net als die meid van Alabama Shakes, zij is ook zo fantastisch.

Stilte
“Muziek luisteren hangt bij nooit echt samen met periodes of emoties. Een album dat ik twee jaar geleden veel heb geluisterd, kan ik ineens weer weken draaien. Muziek is echt inspiratie voor me, maar stilte kan ik ook waarderen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amsterdam muziekstad

Joehoe Vincent, en als we dan eens een avondje geweldig goeie muziek willen luisteren, of als we nou eens aspiraties hebben om een band te beginnen of een geweldig festival op poten te zetten? Nou Vincent, waar moeten we wezen dan? Nou?

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.

Museum Valse Kunst

De Mona Lisa aanraken? Dat kan niet in het Louvre. Maar wel in het Museum Valse Kunst in Vledder, want daar hangt een meesterlijke vervalsing.