Trainen om Spiderman te worden

Bootcamp voor kinderen

Ook leuk als kinderfeestje

Bootcamp is al een paar jaar hip en happening bij volwassenen, maar ook voor kinderen is het zeer geschikt. Helemaal als je aan de slag gaat om het hulpje van Spiderman te worden of in opleiding gaat tot Ninja. Bootcamp4kids heeft de wildste trainingen in de aanbieding voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook heel geschikt als kinderfeestje.

Onze favoriet: de Spiderman-training, waarbij je vooraf een brief krijgt waarin Spiderman vraagt of je hem kan helpen. Hij heeft het namelijk een beetje druk. Maar dan moet je wel eerst de training doen! Je leert sluipen zonder dat iemand het hoort, geheime opdrachten, trucjes en Spiderman-sprongen. En een Spiderman-look mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Zin om een middag iets spannends te doen met de kinderen? Kijk voor meer info op bootcamp4kids.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brandweersurvival

Tijdens een dagje brandweersurvival leer je praktische dingen, zoals hoe je als een echte professional kunt rondrennen met een brandslang, maar ook theoretische zaken, zoals hoe backdraft ontstaat en of je benzine kunt blussen met water.

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Haha papa x 4

Gewoon, omdat lachende baby's leuk zijn