Trainen om Spiderman te worden

Bootcamp voor kinderen

Ook leuk als kinderfeestje

Bootcamp is al een paar jaar hip en happening bij volwassenen, maar ook voor kinderen is het zeer geschikt. Helemaal als je aan de slag gaat om het hulpje van Spiderman te worden of in opleiding gaat tot Ninja. Bootcamp4kids heeft de wildste trainingen in de aanbieding voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook heel geschikt als kinderfeestje.

Onze favoriet: de Spiderman-training, waarbij je vooraf een brief krijgt waarin Spiderman vraagt of je hem kan helpen. Hij heeft het namelijk een beetje druk. Maar dan moet je wel eerst de training doen! Je leert sluipen zonder dat iemand het hoort, geheime opdrachten, trucjes en Spiderman-sprongen. En een Spiderman-look mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Zin om een middag iets spannends te doen met de kinderen? Kijk voor meer info op bootcamp4kids.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!

Een succesvolle babyshower

Om die bevallige vriendin, zus, dochter, buurvrouw, collega een fijne babyshower te bezorgen heb je natuurlijk een goed cadeau nodig. Zit je echt met je handen in het haar, dan weet Regina wel raad.

Racefietsen op Marktplaats

Nynke schrijft veel over fietsen en ze heeft zelf ook nog eens een fietsclub. Oftewel: Nynke is gek op fietsen. Maar waar koop je een tweedehands racefiets en waar moet je nou echt goed op letten om geen miskoop in huis te halen?

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."